UTAKMICA U UTORAK

Želite na Poljudu bodriti vatrene? Savez je organizirao i brze testove, a ovo su cijene

Igor Soban/PIXSELL
05.09.2021.
u 19:35

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je osigurao testiranje putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion

Nakon odluke Stožera civilne zaštite  da je i dalje dopuštena organizacija javnih okupljanja na kojima sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, utakmica Hrvatska - Slovenija bit će odigrana uz prisutnost gledatelja koji ju imaju, javili su na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza. Za utakmicu u utorak zasad je prodano 9000 ulaznica, a od ponedjeljka će se moći kupiti i na blagajnama kod Spaladium arene od 12 do 22 sata, a na dan utakmice od 9 do 21.

POGLEDAJTE: Mandžin oproštaj

Prodaja ulaznica za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Slovenije na Poljudu najavljena za utorak, 7. rujna u 20:45 sati organizirana je isključivo putem interneta.

Iz Saveza upozoravaju da svi koji dolaze na stadion moraju sa sobom ponijeti EU digitalnu potvrdu. Napominju i  kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

Cijene ulaznica su:

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 6. rujna (PORTAL ZA ULAZNICE):

  • Zapad sredina: 200 kn
  • Zapad: 150 kn
  • Istok sredina: 120 kn
  • Istok: 100 kn
  • Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):

  • Zapad sredina: 250 kn
  • Zapad: 200 kn
  • Istok sredina: 150 kn
  • Istok: 120 kn
  • Sjever/Jug: 100 kn

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je osigurao testiranje putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Cijena testiranja bit će 50 kn po osobi, a punkt za testiranja bit će otvoren ispred Spaladium Arene u sljedećim terminima:

  • Ponedjeljak, 6. rujna, od 12:00 do 22:00 sata
  • Utorak, 7. rujna, od 9:00 do 21:00 sat

Komentara 2

DM
drago.miota
14:10 06.09.2021.

za ovaki igru ni kune

DI
Dingo
07:47 06.09.2021.

Primjetite kako se zarađuje na maskama, testovima. Ovisno o događaju cijena je različita. recimo antigenski u turističkoj sezoni 175 za domaće, 75 za strane goste. Pa 150 za random koncert u Zagrebu, pa 90 za utakmice na Maksimiru, sada na Poljudu je 50. Čovjek povuče paralelu i sjeti se prevara sa "tonicima i eliksirima" u prvoj polovici 20. stoljeća. Sve je ovo jedna velika prevara, a dok budala ima i kramari trže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije