čarli je pristao

Zenit Lokomotivu nudi 8,5 milijuna eura za Vedrana Ćorluku

Vedran Ćorluka
fclm.ru
14.06.2013.
u 21:38

- Vedran je talentiran igrač i ne čudi me što se mnogo klubova interesira za njega. Ipak, imena tih klubova želio bih zadržati u tajnosti

Vedran Ćorluka mogao bi uskoro promijeniti klub. Hrvatski reprezentativac, kako pišu Izvjestija, pregovara sa Zenitom koji ga vidi kao odličnu zamjenu za Brunu Alvesa koji je otišao u Fenerbahče.

Podsjetimo, Čarli je u Lokomotiv došao prošlog ljeta za 6 milijuna eura, a Zenit za njega moskovskom klubu nudi 8,5 milijuna eura. Izvjestija dodaju kako je naš branič već pristao na Zenitovu ponudu, ali da u Lokomotivu ne razmišljaju o njegovoj prodaji.

- Ćorluka nije za prodaju, on je jedan od vodećih igrača momčadi, a pustiti ga u tabor mogućih izravnih konkurenata u sljedećem prvenstvu nije u skladu s planovima kluba - poručili su iz Lokomotiva.

Izvjestija prenose i izjavu Ćorlukina predstavnika Nickyja Vuksana.

- Vedran je talentiran igrač i ne čudi me što se mnogo klubova interesira za njega. Ipak, imena tih klubova želio bih zadržati u tajnosti - rekao je Vuksan te dodao:

- On je ugovorom vezan s Lokomotivom, ali teško je predvidjeti što će se dogoditi preko ljeta.

Podsjetimo, Zenit je sezonu završio na drugom mjestu i igrat će kvalifikacije za Ligu prvaka, dok je Lokomotiv završio na devetom mjestu.

>>Preokret u Moskvi: Slaven Bilić ostaje trener Lokomotiva!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije