Real Madrid

Zidaneove 'muke' s Modrićem: Luka će propustiti i veliki derbi?

Modrić i Zidane
Foto: Gtres/PIXSELL
1/5
07.11.2017.
u 13:05

Španjolci se pitaju hoće li Realov trener odmarati Modrića, kao što je to činio i dosad nakon reprezentativnih utakmica.

Luka Modrić propustio je posljednju Realovu utakmicu u španjolskom prvenstvu protiv Las Palmasa, a dnevnik AS pita se hoće li trener Zinedine Zidane izostaviti hrvatskog veznjaka i u subotu 18. studenog u velikom gradskom derbiju s Atleticom.

Modrića prije spomenutog okršaja očekuju dvije kvalifikacijske utakmice s Hrvatskom pa Španjolce zanima hoće li francuski stručnjak nastaviti dosadašnju praksu i odmarati Hrvata nakon reprezentativnih obveza.

Modrić i Zidane
1/12

Tako je bilo u rujnu i listopadu. Modrić je tada igrao za Hrvatsku protiv Kosova i Turske pa je izostavljen protiv Levantea. Potom je nakon pobjede u Ukrajini s klupe odgledao utakmicu protiv Getafea.

Jasno je kako će Modrić u odlučujućim ogledima s Grčkom morati dati sve od sebe, što sigurno nije dobra vijest za Zidanea jer bi se Luka mogao vratiti ''potrošen''. No, uz to što će naš kapetan imati nekoliko dana za odmor (uzvrat s Grčkom je u nedjelju, a derbi s Atleticom šest dana poslije), Zidanea može tješiti i spoznaja da je Real bez omiljenog razigravača protiv Las Palmasa (3:0) prekinuo crni niz, a vezni red predvodili su Casemiro, Isco i Kroos. Također, na priliku čeka i Dani Ceballos, prema mišljenju mnogih Modrićev nasljednik.

Komentara 2

MU
muh
15:16 07.11.2017.

Pa REAL je jači bez Lukice shvatite to več jednom.

Avatar southman
southman
13:33 07.11.2017.

Neš ti derbija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije