AMATERSKE POGREŠKE

Zlatko Dalić pobjesnio zbog poteza Ante Rebića, nevjerojatno što je napravio!

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
28.06.2021.
u 19:30

Rebić je prije gola Španjolske izašao iz igre kako bi promijenio kopačke koje mu očito nisu odgovarale. Dugo je to trajalo, trebalo mu je nekoliko minuta i Hrvatska je u tom razdoblju primila gol.

Ante Rebić nije odigrao dobru utakmicu protiv Španjolske u osmini finala Europskog prvenstva.

Rebić je dobio priliku od prve minute, a igrao je umjesto Ivana Perišića koji se, nažalost, zarazio koronavirusom.

Vatreni je igrao do 67. minute kada ga je zamijenio Mislav Oršić. Napadač Milana uspio je doći u jednu priliku, netom prije nego što je otišao na klupu, no traljavo je pucao.

A neshvatljiva je reakcija Rebića kod gola za izjednačenje Španjolske (1:1) u 38. minuti.

Rebić je, naime, prije gola Španjolske izašao iz igre kako bi promijenio kopačke koje mu očito nisu odgovarale. Dugo je to trajalo, trebalo mu je nekoliko minuta i Hrvatska je u tom razdoblju primila gol.

Izbornik Zlatko Dalić pobjesnio je našeg napadača, vidjelo se da je jako ljutit zbog toga poteza.

A onda smo i kod 3:1 vidjeli novu amatersku pogrešku u hrvatskoj reprezentaciji. Gvardiol je usred utakmice pio vodu nakon što je iskoristio Ferran Torres i krenuo sam pred naš gol. Gvardiol ga je pokušao stići, ali na kraju je Livaković morao po loptu u mrežu...

>> Pogledajte kako su hrvatski navijači proslavili autogol Hrvatske


 

Ključne riječi

Komentara 119

TE
Tea1234
19:53 28.06.2021.

Bravo Oršić i Pašalić! Mladi, brzi i potentni, svaka čast momci, trebali ste nam od početka.

HR
hr76
20:33 28.06.2021.

Kramarić ne bi zabio ni da se igra 900 minuta!

IS
istina00
20:18 28.06.2021.

64% navijača reklo je u anketi da treba početi oršić,a ne rebić...i luzer dalić naravno stavi rebića koji nas je uništio izlaskom kod gola i fulanjem zicera!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije