Zlatko Kranjčar:

Pjaca i Ćorić vraćaju se u momčad, a možda zaigramo s trojicom u zadnjoj liniji

Vardar - Dinamo
Foto: STR-1234/PIXSELL
1/6
15.07.2016.
u 17:46

Plave u nedjelju očekuje susret s Lokomotivom na početku nove sezone Prve HNL.

Koliko god u fokusu Dinama bila srijeda i uzvratna utakmica drugog pretkola Lige prvaka, u Maksimiru se sad bave nedjeljnim susretom s Lokomotivom. Trener Zlatko Kranjčar ima manjih problema, na ozljede su se žalili Stojanović i Matel pa je ostao bez desnog beka.

– Još ćemo vidjeti situaciju s njima, ali ako ne budu mogli, možda ćemo promijeniti sustav igre, možda zaigramo s trojicom u zadnjoj liniji. U kadar nam se vraća Marko Pjaca, ozdravio je i igrat će od prve minute. Kao i Ante Ćorić koji će krenuti otpočetka. Od njih očekujem dodatnu kvalitetu, pa da ovaj dvoboj iskoriste kao pripremu za Vardar – kazao je Kranjčar koji želi i dobar start u domaćem prvenstvu.

– Naravno da tražimo pobjedu, da još podignemo samopouzdanje za Vardar. Igrači se moraju i meni nametnuti da bi postali standardni. Tek nakon toga ćemo se spremati za Vardar koji je bio opasan jer smo mu mi to dozvolili. Sad ćemo raditi na korekciji, još sam oprezan bez obzira na 2:1 – kaže Cico.      

Nije želio reći ni riječ o ždrijebu Lige prvaka.

– O toj temi možemo govoriti tek kad prođemo Vardar. Sad imamo drugog posla, Lokomotivu u nedjelju, pa uzvratni susret s Vardarom, ne želim remetiti koncentraciju na nešto drugo – kazao je Kranjčar.

Komentara 2

KA
kažemja
18:16 15.07.2016.

Ne znam , jednostavno mi je nevjerojatno da bi Pjaca i Rog ostali u Dinamu !

VL
vladek
06:42 16.07.2016.

treba igrati sa dva napadača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije