Zoran Mamić:

Fernandesa sam mijenjao jer nije dobro igrao, a Ćorić ima teškoće s muskulaturom

Istra - Dinamo
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
03.03.2016.
u 20:40

- Čestitke momčadi na pobjedi koju smo teško izborili i sreća da smo rano zabili gol jer kako je utakmica prolazila teren je bio lošiji, a to je teže za ekipu koja napada, kaže Mamić.

Dinamo je na Aldo Drosini pobijedio Istru pogotkom Marka Pjace u 6. minuti (1:0) te zadržao pet bodova prednosti ispred drugoplasirane Rijeke. 

- Čestitke momčadi na pobjedi koju smo teško izborili i sreća da smo rano zabili gol jer kako je utakmica prolazila teren je bio lošiji, a to je teže za ekipu koja napada. U uvjetima kao danas treba puno dodira da bi se smirila lopta, a tako je teško igrati brzo. Naravno, tu su i čvrsti domaćini koje nije lako probiti i moram reći da sam obzirom na uvjete zadovoljan pobjedom – rekao je za službenu stranicu Dinama trener Zoran Mamić.

Otkrio je i kako Juniora Fernandesa, nekoliko minuta prije polouvremena, nije izvadio iz igre zbog ozljede.

- Nije razlog ozljeda nego nije bio dobar – kaže trener i objašnjava zašto u sastavu nije bilo Ante Ćorića iako je bio najavljen u službenom zapisniku.

- Već dulje vrijeme ima problem s muskulaturom i kada smo vidjeli uvjete na terenu odlučili smo da je bolje da ne igra.

Kapetan Domagoj Antolić istaknuo je kako je pobjeda u Puli zaslužena. 

- Znali smo da će biti teško jer uvijek je teško doći do bodova u Puli; posebno na ovakvom terenu. Ipak, mislim da smo zaslužili našu pobjedu, imali smo dominaciju i par lijepih prilika u prvom dijelu dok je u nastavku već bilo jako teško igrati. Došli smo ovdje po bodove, to smo i ostvarili i svaka čast Pjaci na krasnom pogotku. Drugi put u par dana nam je donio pobjedu i naravno da smo sretni što ga imamo. Sada već gledamo prema nedjelji i Slaven Belupu gdje želimo nastavak pobjedničkog niza – kaže Antolić, a nadovezao se Marko Pjaca:

- Krenulo me. Prije svega sam sretan što smo ostvarili novu pobjedu, nastavili naš sjajan niz i održali pet bodova prednosti pred Rijekom. Naravno da sam sretan što sam zabio novi pogodak i tako pomogao momčadi da dođe do pobjede. Rekao sam već da se odlično osjećam i jedva čekam nove utakmice.

>>Dinamova deseta uzastopna pobjeda u prvenstvu, Pjaca ponovno igrač odluke

Komentara 3

Avatar feudalac
feudalac
10:05 04.03.2016.

...bravo za Zorana Mamića, na vrijeme je vidio da Čorić usporava igru (mali Kranjčar) a Švšić je definitivno igrač za Dinamo, asistent je Pjaci za gol protiv Splita, ima dobar zadnji pas i osjećaj za prostor, treba mu dati povjerenje. Tereni su u ovo doba godine u katastrofalnom stanju ali za to nije kriv HNS, ni Mamić, ni Šuker, jednostavno nema novca, Kranjčevićeva, igraju dva kluba Zagreb i Lokomotiva, Aldo Drosina u Puli, Zaprešić, Koprivnica, Osijek pa i Maksimir hitno trebaju obnovu. Uz bolje uvjete na stadionima i gledatelja bi bilo više.

B2
bokida 2
20:53 03.03.2016.

Pa taj nesposobnjaković ima muda na očima. Kako su igrali onda Hodžić i Šovčić kad je ušao ako je Fernandez bio loš. Prvi je spavao u zaleđu a drugi je sve lopte krivo dodavao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije