Ništa od Francuza

Zoran Mamić: Monsoreau nije u našim planovima

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku. Krunoslav Jurcic, trener GNK Dinamo, Zoran Mamic, sportski direktor.  Photo: Goran Stanzl/PI
Goran Stanzl/PIXSELL
25.07.2011.
u 20:54

St. Etienneov lijevi branič, koji je čak više stoper, Sylvain Monsoreau ipak nije na meti Dinama.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serđo
08:05 26.07.2011.

naravno da nije. bili bi ludi kad ne bi iskoristili prigodu i poslušali glas naroda, koji aklamacijom, izvikivanjem, odobrava da se dovede trentuno slobodni i solidni, a k tome i domaći dečec čale. umjesto tragikomičnog ibaneza. bilo je zanimljivo vidjeti kako je ibanezovo pravo da izvodi sve prekide, jer je od milijun pokušaja zabio gol u sloveniji na pripremama nekome, trajalo točno jednu utakmicu, u bakuu više nije smio prismrditi lopti. e, tako treba trajati i njegova karijera na tom bolnom mjestu koje se mora što prije pokriti bilo kim, pa makar i dobrim, solidnim bekom čalom :)

MP
mpfederer
09:03 26.07.2011.

serđo nije ibanez baš toliko loš koliko ga ti vidiš, a čale sigurno nije toliko dobar kako ti misliš. sjeti se samo kako je u prošlom periodu bježao od istočne tribine

SE
serđo
09:39 26.07.2011.

ih... pa tko od povampirenog istoka nije bježao? boban, šuker, gašpar, jurčić, cvitanović, viduka... svi su oni u jednom periodu svoje karijere bili predmet šprdnje i bijesa pučke tribine. a ta ista tribina je donedavno tepala svom \"ibici\". toliko o njezinoj vjerodostojnosti :) uostalom, tvrdim da je i limitirani čale za smiješnog kepeca avion i da ga treba dovest, pa će makar bit poduplano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije