ZORAN MAMIĆ:

Osim prekida, sve je bilo sjajno u utakmici protiv Rijeke

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
10.04.2015.
u 15:17

"Rijeka je imala dva-tri udarca iz kuta zaredom, tako smo i primili gol. To nije bilo dobro."

Dinamo je odigrao sjajno protiv Rijeke, osim u realizaciji, bila je to možda i najbolja igra plavih ove sezone.

– Sigurno je jedna od boljih. Za pravi odgovor trebat će mi dan-dva, da nekoliko puta u miru pogledam utakmicu, da analiziram pred TV-om, bez publike i dodatnih komentara, ali bilo je jako dobro – kaže mlađi Mamić.

Zoki će još morati poraditi na prekidima.

– Nismo dobro reagirali, Rijeka je imala dva-tri udarca iz kuta zaredom, tako smo i primili gol. To nije bilo dobro, to sam igračima rekao i na poluvremenu i to je jedina stvar koja nije bila dobra. A sve ostalo bilo je za ponos.

>> Dinamo se napromašivao i minimalnom pobjedom pružio Rijeci šansu u uzvratu!

Komentara 3

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:15 10.04.2015.

Dinamo igra sve bolje , jedino zabrinjava realizacija i nedostaje kontinuitet prve postave koje u biti i nema . Posebno me veseli igra Machada , proglašen promašajem je postao glava momčadi . Imamo odličnu kombinaciju iskusnih i mladih igrača ,a , Jedino obrana " šteka " na tome treba raditi , ako ova momčad ostane na okupu mogla bi biti divna jesen :

ZO
zoom
18:05 10.04.2015.

nisu prekidi jedini problem nego i realizacija, protiv rijeke imali ste 10 zicera i 20 akcija i jedva zabili 2 gola! što kad budete igrali protiv nekog jačeg kluba u EU natjecanju? pa nećete nikad zabiti gol na ovaj način! a obrana da ne pričamo, prava rupa i protiv jačih klubova popit će uredno 2-3 gola ili više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije