TRENER DINAMA

Zoran Mamić saznao kaznu nakon što je poslije derbija udario po sucima

Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
03.02.2021.
u 16:35

Trener Dinama kažnjen je s 5.000 kuna (čl. 84. DP HNS-a) temeljem prijave povjerenika za natjecanje i povjerenika za suđenje zbog komentiranja suđenja poslije utakmice Dinamo - Hajduk.

Trener Dinama Zoran Mamić nakon pobjede nad Hajdukom (3:1) u derbiju prošlog tjedna na Maksimiru bio je jako ljutit zbog suđenja.

- Ogorčen sam na suce, ono što su radili suci i VAR soba je sramota. Nemoguće je da ovo nisu vidjeli penal, a bila su dva. Užasno loše suđenje ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže. Ovo je pljuska sucima i to je mogla vidjeti cijela hrvatska javnost - rekao je Mamić o suđenju Zebeca, njegovih pomoćnika i VAR sobe.

A sada mu je disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige, Alan Klakočer, odredio kaznu. Trener Dinama kažnjen je s 5.000 kuna (čl. 84. DP HNS-a) temeljem prijave povjerenika za natjecanje i povjerenika za suđenje zbog komentiranja suđenja poslije utakmice Dinamo - Hajduk.

Ovo su ostale kazne koje je Klakočer izrekao:

NK Istra 1961 kažnjena je s 5.000 kuna zbog pet javnih opomena i jednog udaljavanja s klupe tijekom utakmice Osijek - Istra 1961, a HNK Gorica kažnjena s 5.000 kuna zbog četiriju javnih opomena i jednog isključenja tijekom utakmice Rijeka - Gorica.

Luka Capan (Rijeka) kažnjen je jednom utakmicom neigranja (čl. 51. DP HNS-a) zbog isključenja uslijed naguravanja protivničkog igrača tijekom utakmice Rijeka - Gorica.

Moro Nasiru (Gorica) kažnjen je dvjema utakmicama neigranja i 5.000 kuna (čl. 55. DP HNS-a) zbog isključenja uslijed grubog prekršaja s leđa nogama bez mogućnosti igranja lopte tijekom utakmice Rijeka - Gorica.

Tihomir Bulat (trener vratara Istre 1961) kažnjen je trima utakmicama i 1.000 kuna (čl. 53b. DP HNS-a) zbog udaljavanja s klupe uslijed vrijeđanja sudaca tijekom utakmice Osijek - Istra 1961.

Direktor NK-a Slaven Belupo, Zvonimir Šimunović, odnosno predsjednik HNK-a Gorica, Nenad Črnko, prijavljeni su po istom prekršaju kao i trener Dinama, Zoran Mamić, (komentiranje suđenja), ali pred Disciplinskom komisijom HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 1

VK
vječni krojf
18:33 05.02.2021.

Nekako čudno kažnjavani svi klubovi koji su na i pri vrhu osim Osijeka.Da to na nešto ne ukazuje??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije