Predsjednik kluba dao dokumente na uvid kao odgovor

Žužulov odgovor: Kataliniću je Split platio 274 tisuće kn

'katalinic04_nnn_spo_161111'
Foto: ''
1/4
16.11.2011.
u 17:23

Premije za pobjedu nad Dinamom nam ne trebaju, dat ćemo ih u humanitarne svrhe - kaže vratar Vuković.

Poludio je Slaven Žužul, Splitov predsjednik, kad je pročitao ispovijest bivšeg trenera Ivana Katalinića u kojoj je kazao kako mu se Žužul želio miješati u momčad, ali je istaknuo da mu nije isplatio premije za plasman u Europu.

Pa je Žužul, preko glasnogovornika Jerka Trogrlića, objavio sve dokumente iz kojih je vidljivo da je Split Kataliniću platio 274 tisuće kuna za ulazak u Europu. Trogrlić je pokazao ugovor, Katalinićev ispostavljeni račun i potvrdu o isplati.

- Iznos nije sporan iako je Katalinić dobio više od svih igrača zajedno, jer je iznos ugovoren. I plaćen. Klub nema nikakvih obveza prema Kataliniću. To što njemu nije dosta nije stvar kluba. Trenutak u kojem se upustio u ovu priču, dva dana prije Dinama, sve govori o njegovim dobrim namjerama - rekao je Trogrlić.

Nadovezao se kapetan Andrija Vuković.

- Proziva moje suigrače, klub. Katalinića ne želim napadati, u svlačionici smo ga smatrali drugim ocem. Meni zamjera, po kafićima, da sam ga, zajedno s Križancem, smijenio, što nije istina. Jedino sam rekao da su treninzi kod Tončija Bašića bolji nego kod njega. To je moj jedini grijeh u odnosu na Katalinića - kazao je Vuković.

Tako je Katalinić uoči dolaska Dinama postao glavna tema u redovima Splita.

- Dinamo je favorit, a mi ćemo borbenom igrom pokušati osvojiti bod ili doći do pobjede - kaže Vuković.

Hajdukovi pristaše spočitavaju Splitu da protiv Dinama igra u nižoj brzini.

- Lani sam hvatao Mamića za vrat, skakao po loži. Hajduk treba ovdje doći i pobijediti s 3:0, a ne da se trese od dojučerašnjeg drugoligaša. Tko je veći hajdukovac od mene, ali meni je Split sve dao u životu. Premije nam ne trebaju, dat ćemo ih u humanitarne svrhe - zaključio je Vuković.

Komentara 2

BU
bussard
18:18 16.11.2011.

Od kuda ovima toliki novac. Dok se pravi klubovi sa tradicijom guse u dugovima i ne mogu dati place, ovi se razbacuju sa novcima. Recite mi odakle dojucerasnjem drugoligasu toliki novac ?

DA
Dalmino
19:46 16.11.2011.

Krali su novac kao i Mamić pa sad imaju. Lopuž jedino uspjevaju u ovoj našoj smrdljivoj državi.!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije