JAVLJA SKY SPORTS

Zvijezda Hajduka radi transfer karijere i pojačava najtrofejniji klub s Otoka

Zagreb: Derbi Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru
Slavko Midzor/PIXSELL
20.08.2022.
u 08:59

Splitski klub bi ovim poslom mogao dodatno napuniti klupsku blagajnu.

U najvećem hrvatskom derbiju pravim projektilom s više od 25 metara doveo je Hajduka u vodstvo, sada je prema pisanjima britanskih medija i foruma blizu Celtica. Makedonski veznjak Jani Atanasov mogao bi karijeru nastaviti u škotskom Premiershipu i odjenuti dres najtrofejnijeg britanskog kluba. 

Atanasov trenutno vrijedi 700 tisuća eura prema uglednom Transfermarktu i ima ugovor do svibnja 2023. godine, što znači da je pravo vrijeme za izlazni transfer.

 

 

Procjenjuje se da bi upravu Hajduka zadovoljila odšteta od 1.5 milijuna funti, a osim njega, na pragu dolaska je i Sead Hakšabanović iz ruskog Rubina. 

Na Poljud je Atanasov stigao iz turskog Bursaspora, dok je prošle sezone odradio 27 utakmica i ugradio dva pogotka. Inače, Celtic je ušao u elitno društvo klubova koji su tijekom svoje povijesti osvojili 100 trofeja, samo ih je pet. Slavni klub je domaće prvenstvo osvojio čak 52 puta, dok je jednom bio i europski prvak. 

>> Pogledajte: Postonjski za VL: Ne krivim Caktaša, nisam imao sreće, javio se skoro cijeli HNL

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:28 20.08.2022.

Ma nemoj me.Da zvijezda Ajduka. 😁😁😁

M7
m77777777m
11:25 20.08.2022.

ni z od zvijezde,skotski klub,a najtrofejniji u britaniji koje nebuloze se pišu,umjesto njega dolaze braća vujovići,surjak,asanović,bilić mora se klubić pojacati za nastupe u eu i turniru 4 kafića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije