Doček na otvorenom

U Sisku Škoro, tamburaši i rockeri u Novskoj i Glini, Flyer u Kutini

'01.01.2012., Sisak - Nekoliko stotina Siscana 2012. godinu docekalo je na Gradskoj trznici, a zabavljali su ih Antonia Sola i The Beatles Revival. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL'
'Nikola Cutuk/PIXSELL'
29.12.2012.
u 13:06

Koncerti i vatromet u gradovima Sisačko-moslavačke županije

Glazbeni program, gastronomska ponuda, kuhano vino te vatromet u ponoć čine tradicionalni doček Nove godine u gradovima Sisačko-moslavačke županije.

Programi počinju u 22 sata

Siščanima će za Novu godinu pjevati Miroslav Škoro, te lokalna grupa Povratak. Program se odvija na Gradskoj tržnici Kontroba od 22 sata. Duško i Manjusi na Trgu hrvatskih branitelja uvest će Petrinjce u 2013. godinu. Program počinje u 22.30 i trajat će do 1 sat. Organizator Grad Petrinja priprema nagradne igre, poklone i još iznenađenja. Popularna grupa Flyer iz Zagreba te DJ Dejo zauzet će kutinsku pozornicu na Trgu kralja Tomislava u 22 sata, a program za doček Nove godine trajat će sve do tri sata ujutro. Tradicionalno, Novljanima će svirati i tamburaški sastav te rock bend. Ove godine to su tamburaši Tremolo i rock bend Telefon 80. Početak proslave na središnjem gradskom Trgu dr. Franje Tuđmana je u 22 sata. Tamburaši i rock sastav Ten beers after svirat će u Glini na glavnom gradskom trgu, a početak je u 21 sat. Poseban doček organiziraju i Kulturno umjetničko društvo umirovljenika te KUD Maja u Dvorani Crvenog križa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije