drama iznad somalije

Eksplozija 'isisala' napadača tijekom leta, pilot uspio prizemljiti zrakoplov

zrakoplov, somalija
Foto: Screenshot YouTube
1/3
03.02.2016.
u 08:52

Svjedoci tvrde kako su vidjeli da iz zrakoplova leti goruće tijelo zbog čega se sumnja da se radilo o terorističkom napadu koji je, srećom, prošao bez žrtava

Prava drama odvijala se u zraku iznad Somalije u Africi gdje se tijekom leta D3159 aviokompanije Daallo Airlines dogodila eksplozija u zrakoplovu. Koliko je situacija bila opasna, svjedoče i fotografije aviona s rupom na bočnoj strani.

Svjedoci pak tvrde kako su vidjeli da iz zrakoplova leti goruće tijelo zbog čega se sumnja da se radilo o terorističkom napadu koji je, srećom, prošao bez žrtava.

Pilot Vladimir Vodopivec (64), inače iz Beograda, uspio je prizemljiti zrakoplov sa svih 74 putnika i članova posade na aerodrom u Mogadishu.

Svjedoci tvrde kako su leteće tijelo vidjeli 10-ak kilometara od aerodroma.

– Mislim da se radilo o bombi. Srećom, nije bila uništena upravljačka ploča pa sam se mogao vratiti i sletjeti na aerodrom. Ovo mi se nije dogodilo nikad u životu, hvala Bogu da je sve dobro završilo – rekao je pilot. 

Ključne riječi

Komentara 21

4M
4mazge
09:55 03.02.2016.

Svaka čast pilotu! a tukac koji se sparo nek ide svojim djevicama u "raj".....koliko je pglu on je jedina žrtva....hehehehe......Boga naravno ima!....u ovom konkretnom slučaju se ukazao na spektakularan način!

DU
Deleted user
09:13 03.02.2016.

Treba li pitati je li napadac musliman ?

4M
4mazge
09:58 03.02.2016.

čitam neki dan..kod arapa.....kad se dječaku obreže kožica.....festa u cijeloj široj familiji.....napravi se banket jači od ikakvog rođendana!....kad curica dobije prvu mjesečnicu od matere dobije pljusku!......prestrašna kultura!.....sve što prvo pomislim je najdublje gnušanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije