TRAGEDIJA

Gospićki kombi sudjelovao u nesreći u Srbiji, poginule 2 žene i dijete

Srpska policija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
10.08.2015.
u 17:45

U nesreći je ozlijeđeno osmero ljudi

Dvije žene i jedno dijete poginuli su u današnjoj prometnoj nesreći kod Pećinaca u Srbiji, na državnoj cesti Sremska Mitrovica – Beograd u smjeru prema Beogradu, prenosi N1.

Do nesreće u kojoj je također ozlijeđeno osmero ljudi došlo je kada je kombi gospićkih registracijskih oznaka udario u zadnji dio teretnog vozila, pri čemu su osobe iz kombija preminule na licu mjesta.

U kombiju je bilo jedanaest osoba, što je više od dopuštenoga broja, doznaje N1.

>> U teškoj prometnoj nesreći kod Zadra jedna osoba poginula

Komentara 29

DU
Deleted user
19:47 10.08.2015.

kvaternik10.08.2015 u 18:22h ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ..."čarter" koji je vozio Srbe,,,,Hrvatska im nije bila "suđena"....držite se Srbi Srbije... _____________________________________________________________________________________ Moji stavovi su dostupni i vidljivi u arhivi ovog portala. Hrvat sam ali žalim što među Hrvatima ima takvih moralnih nakaza. Radi sei se o prometnoj nesreći u kojoj je čak i dijete stradalo a ti likuješ?! Zamisli samo da se takvo što, ne daj Bože, desilo tvojoj obitelji? .......................................................................................................... Nikad pravog Hrvata ne može osramotiti moralna spodoba od Srbina već moralna spodoba od Hrvata kao što si ti. Ne sramot nam naš častan narod i začepi.

KI
kimi
19:38 10.08.2015.

Da nema likova kao što je kvaternik ne biismo znali koliko smo normalni. Pokoj duši poginulima.

NO
Nolte
21:53 10.08.2015.

@kvaternik - vidis, tesko je u hrvatskom jeziku pronaci izraz kojim bi te okarakterizirao ... sto ce reci da si ljestvicu debilizma podigao na jos nevidjenu razinu, a ne mogu puno boljim rijecima opisati niti one koji ti daju palac gore za ovakve umotvorine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije