UZROK NEPOZNAT

Izletio vlak u Brooklynu, ozlijeđeno više od 100 osoba

brooklyn
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
04.01.2017.
u 19:02

Istraga o toj nesreći još nije završena, poznato je samo da je vlak prevelikom brzinom ušao u stanicu.

Putnički vlak iskočio je u srijedu ujutro iz tračnica u newyorškoj četvrti Brooklynu, pri čemu je više od 100 osoba ozlijeđeno, prema procjeni vatrogasaca.

Vlak kompanije Long Island Rail Road (LIRR) udario je oko 8,30 tijekom jutarnje gužve u odbojnik Atlantic Terminala u središtu Brooklyna.

Za sada nema informacija o mogućim uzrocima nesreće. Kompanija LIRR je samo objavila korisnicima da postoji mogućnost da će vlakovi kasniti.

Većina ozlijeđenih je primila pomoć na mjestu nesreće.

U Sjedinjenim Državama su jako rijetke željezničke nesreće, a 29. rujna je jedan vlak također iskočio iz tračnica tijekom prometne gužve na ulasku u stanicu Hoboken u New Jerseyu, blizu New Yorka, pri čemu je jedna osoba poginula a 114 je ozlijeđeno.

Istraga o toj nesreći još nije završena, poznato je samo da je vlak prevelikom brzinom ušao u stanicu.

>> Putnički vlak izletio s tračnica, 53 osobe su poginule, a više od 300 je ozlijeđenih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije