Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problem u njemačkoj

Lani ukradeno gotovo 350 tisuća bicikala!

Gospa
Saša Zinaja
28.10.2013.
u 08:29

Posljednjih godina i u Hrvatskoj je u porastu broj bicikala koji sudjeluju u prometu. Automatski je porastao i broj ukradenih bicikala.

Posljednjih godina i u Hrvatskoj je u porastu broj bicikala koji sudjeluju u prometu. Automatski je porastao i broj ukradenih bicikala. To je velik problem i u Njemačkoj, gdje je samo prošle godine ukradeno gotovo 350 tisuća bicikala!

Neki su lopovi toliko drski da jednostavno prepile stablo za koje su bicikli vezani. Na to su ih očito inspirirale snimke s YouTubea, na kojima se vidi kako operiraju kradljivci bicikala u SAD-u. Vlasnicima nakon krađe ne preostaje ništa drugo nego kupiti novi bicikl. Njemačka policija razriješi tek svaku desetu krađu. Da bi se povećao taj postotak i što više vlasnika ukradenih bicikala ponovno vidjelo svoje ljubimce, savjetuju da se bicikli registriraju.  

>> Biciklom prešao 4500 km da pomogne kupiti aparat za liječenje

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kunigunda
21:24 27.02.2016.

njemačka policija nađe svaki deseti bicikl a naša se i ne potrudi dakle prijavim krađu dva bicikla iz dvorišta čak im i kažem koga su susjedi vidjeli da se voze na njima inače sve ukradeno završi kod njih a prošle prošle godine su odvezli pun pol .icijski kombi tehnike i bicikla od njih i dam slike bicikla i nikad ništa a onda na kraju vidim svoj bicikl kod njihove službenice jer ako se nitko ne javi oni dozvole svojim službenicima za nekih 50 kuna da odkupe te bicikle toliko o krađi i traženju tih bicikla što su nijemci naspram nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije