'To su teroristi'

'Očekuje ih žestok odgovor': Zauzeta policijska postaja na istoku Ukrajine!

Avakov
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.04.2014.
u 11:35

Odgovor će biti vrlo žestok jer postoji razlika između prosvjednika i terorista - poručio je ukrajinski ministar unutarnjih poslova Arsen Avakov

Naoružani muškarci zauzeli su policijsku postaju u gradu Slaviansku na istoku Ukrajine, napisao je na svojem Facebook profilu ukrajinski ministar unutarnjih poslova Arsen Avakov, piše Reuters.

- Naoružani muškarci u maskirnim uniformama zauzeli su policijsku postaju u Slaviansku. Odgovor će biti vrlo žestok jer postoji razlika između prosvjednika i terorista - napisao je Avakov na Facebooku. Slaviansk se nalazi u ukrajinskoj regiji Donjeck i udaljen je oko 150 kilometara od granice s Rusijom.

Proruski prosvjednici još uvijek drže Vladine zgrade u gradovima Donjeck i Lugansk na istoku Ukrajine. Iako im je ukrajinska vlada dala rok da iz njih izađu, koji je istekao jučer, još nema znakova akcije policije prema njima. - Još jednom ću reći: oni koji žele dijalog, s njima ćemo razgovarati i tražiti rješenja. Oni koji su u ruke uzeli oružje, pucaju na ljude i policiju, teroriziraju sa palicama i maskama, ti će se suočiti sa primjerenim odgovorom", napisao je Avakov na Facebooku.

>>Vlada Ini: Prodajte zalihe! Ina: Izgubit ćemo 350 millijuna kuna

>>'Krim je okupirani teritorij': SAD uvele nove sankcije zbog aneksije

Komentara 16

PR
ProfStipe
11:56 12.04.2014.

Znači, bilo je u redu kad su sve ovo radili prozapadni prosvjednici u Kijevu (pri tom rušeći demokratski izabranog predsjednika) ali nije u redu kad to isto rade proruski prosvjednici (koji ne podržavaju pučiste u Kijevu)!?

PE
pessimus
11:58 12.04.2014.

da je ovaj čovjek legalno, demokratskim izborima, došao na vlast imao bi pravo govoriti kako govori. ne znam iz koje je on stranke samo znam da je jacenjukova stranka na prošlim parlamentarnim izborima dobila 5% glasova birača.

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
12:00 12.04.2014.

Naoružani demokrate u maskirnim uniformama zauzeli Kijev zar ne g. Avakov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije