POSJET ALBANIJI

Papa Franjo ide u Tiranu 21. rujna

papa Franjo
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.06.2014.
u 13:24

„Tim kratkim putovanjem želim svjedočiti moje ohrabrenje i ljubav zemlji koja je dugo patila zbog ideologija prošlosti“

Papa Franjo najavio je svoj posjet Tirani 21. rujna. Na koncu nedjeljnog angelusa papa Franjo je kazao kako prihvaća poziv albanskih biskupa i albanskih civilnih vlasti, pa će pohoditi Tiranu 21. rujna.

„Tim kratkim putovanjem želim svjedočiti moje ohrabrenje i ljubav zemlji koja je dugo patila zbog ideologija prošlosti“, kazao je Franjo.

Dakle, papino putovanje u Albaniju trajat će samo jedan dan.

>> 'U Jugoslaviji su živjeli narodi koje ni ljepilo ne bi moglo ujediniti'

Ključne riječi

Komentara 28

DI
dokazano.istinito
20:43 15.06.2014.

dosta je velik broj Albanaca katolika da napominjem samo Majka Teresa, Fan Noli,dzejms Belushi, itd...da ima i u srbiji srba katolika isao bi on i u srbiji

DI
dokazano.istinito
20:24 15.06.2014.

Albanci postuju svakog koji dodje sa postovanjem

JO
jokitoki
12:52 16.06.2014.

Albanija je mnogo napredovala, a ima i jadransko more, to nas vise zblizava ,i ptem mora, i kroz crnu goru, te i vjera ista sa katolicima albancima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije