uhvaćeni

Srpski dvojac krijumčario 26 migranata na granici Slovačke i Mađarske

policija
Foto: VL
31.08.2015.
u 16:36

Plan je bio prebaciti migrante do Njemačke preko Slovačke i Češke. Migranti, među kojima je i jedno dijete, te oba vozača kombija, trenutačno su u pritvoru

Slovačka policija danas je otkrila dva kombija u kojima je bilo 26 migranata iz Sirije i Iraka u blizini slovačke i mađarske granice. Zaustavljeni su kod graničnog prijelaza Čunovo. Jedan kombi imao je srpske tablice, a drugi švicarske, a oba vozača su srpski državljani, piše Blic

Plan je bio prebaciti migrante do Njemačke preko Slovačke i Češke. Migranti, među kojima je i jedno dijete, te oba vozača kombija, trenutno su u pritvoru.

Migrante očekuje deportacija u Mađarsku, dok srpske vozače očekuje kazna za krijumčarenje ljudi. Budu li proglašeni krivima, prijeti im zatvorska kazna od jedne do 15 godina zatvora.

>> Ma kakve žice i ograde, pa kada biti čovjek ako ne onda kad ljudi bježe iz svog doma

Komentara 8

Avatar Sunčica
Sunčica
18:52 31.08.2015.

a prije neki dan onaj rumunjski krijumčar koji je vozio kamion, sjatili se kriminalci iz svih zemalja

AS
ante_slavonac
18:22 01.09.2015.

Samo 6 komentara u dva dana.Što niste napisali da su ustaše.Bilo bi najmanje32 iljade komentara.Fuj VL.

DI
Dingač
17:03 31.08.2015.

kako se zovu ta dva srbina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije