Zatajio istinu

Putin ne bi bio ruski predsjednik da je ranije otkrivena ova tajna!

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
09.05.2015.
u 10:48

Putin je promijenio svoju životnu priču i odrekao se biološke majke kako bi ubrzao put prema slavi, ali i kako ga nitko, bar tijekom prve ruske izborne kampanje, ne bi gledao kao izvanbračno dijete koje je odrastalo u Gruziji, javlja express.hr.

Da je najveća tajna Vladimira Putina otkrivena ranije, ne bi bio ruski predsjednik, javlja express.hr.

Putin, naime, priče o djetinjstvu počinje s dogodovštinama koje su mu se dogodile nakon osme godine dok roditelje, koji su preminuli kratko prije njegovog političkog uspona, spominje šturo, tvrdeći da ne zna puno o njihovoj prošlosti.

Postoje neki koji su uvjereni da je ruski predsjednik prvih devet godina života proveo s obitelji čije postojanje do danas poriče. Oni su uvjereni i da prvu polovicu djetinjstva Putin nije proveo u Rusiji nego u Gruziji. Oni također vjeruju da je, nakon što je došao na čelo domaće obavještajne agencije, Putin promijenio svoju životnu priču i odrekao se biološke majke kako bi ubrzao put prema slavi, ali i kako ga nitko, bar tijekom prve ruske izborne kampanje, ne bi gledao kao izvanbračno dijete koje je odrastalo u Gruziji, javlja express.hr.

Cijeli članak čitajte na express.hr

>> Rusija velikom vojnom paradom slavi 70 godina pobjede nad nacističkom Njemačkom 

>> 15 načina na koje je Vladimir Putin promijenio Rusiju i svijet 

>> Vladimir Putin naveo 'četiri zla našeg doba'

Komentara 92

Avatar Honduras
Honduras
11:23 09.05.2015.

"Postoje neki koji su uvjereni... " - ajme smeća od "novinarstva"...

AA
aabbcc
11:36 09.05.2015.

Strasno, primitivno i bolesno do bola !!!!___ Sva djeca svijeta bracna, izvanbracna, bezgresno zaceta... su DJECA a vi veliki primitivci !!!

DI
Dijego
11:20 09.05.2015.

svaka cast novinarima VL kada se bave zutilom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije