U IŠČEKIVANJU PRVOG KONTAKTA

Hoće li umjesto svemirskih brodova dokaz izvanzemaljskog života biti ‘obični’ mikroorganizmi na Mjesecu?

04.02.2022.
u 15:16

Religije bi se brzo prilagodile otkrije li se da nismo sami u svemiru, preživjele su i Darwina

Komentara 15

SA
Samuraj18
19:32 04.02.2022.

Čekaj netko stvarno vjeruje u teoriju evolucije odnosno Darvinizam? Meni osobno je uvredljiva pomisao da smo nastali od majmuna. Čovjek se može spustiti na razinu majmuna, ali nije nastao od njega. "Znanost" se od davnina svim silama trudi izbaciti Boga kao kreatora svega vidljivog i nevidljivog, pa su nam dali "teoriju evolucije" koja je smiješna i uvredljiva, no nevjernicima to nije bitno. No, hinimo da je točna, a nije, ali kažem, hinimo da je točna, naime kroz neko vrijeme možemo očekivati umjetnu inteligenciju. Dakle, po Darvinizmu i svemu što ta teorija naučava kada umjetna inteligencija dođe to automatski znači kraj za čovjeka. Zašto? Pa jednostavno zato što je došlo nešto jače, superiornije od čovjeka i čovjek nije više najjači, najpametniji. Dakle svi Vi Darvinisti dolazite kraju po onome u što vjerujete. Smiješno. Jedna od laži koja je još aktualna, ali neće dugo.

Avatar Apsalar
Apsalar
17:21 04.02.2022.

Sto bi s onom "nepoznanicom" koja emitira energiju 1 minutu pa 18 ništa pa 1 min. pa 18 ništa ..i tako cijelo vrijeme?

Avatar MBF
MBF
15:51 04.02.2022.

Mikrobi na mjesecu ne bi zapravo ništa značili, jer je moguće da su dosli i sa Zemlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?