Indian Wells

Čilić: Veseli me povratak, uskoro ću i pobjeđivati

Tennis - Barclays ATP World Tour Finals - Day Four - O2 ArenaMarin Cilic reacts whilst competing against Tomas Berdych during the Barclays ATP World Tour Finals at The O2 Arena, London.Jonathan Brady Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
16.03.2015.
u 10:30

Dodig se sjajno nosio s Davidom Ferrerom, u 13. igri trećeg seta imao je 5:3 i servis, no izgubio je sa 6:4, 1:6, 6:7 (6).

Drugo kolo turnira u Indian Wellsu bilo je kobno za trojicu naših tenisača. Ispali su Marin Čilić, Borna Ćorić i Ivan Dodig. Bolji od Čilića, sa 6:4, 6:4, u njegovu povratničkom meču nakon tromjesečne stanke bio je Argentinac Juan Monaco, 48. tenisač svijeta.

– Lijepo je bilo vratiti se na teren, odigrati prvi meč u novoj sezoni, nakon podulje stanke zbog ozljede ramena. Nisam od onih igrača koji će već u prvom meču odigrati maksimalno dobro, trebat će mi još nekoliko mečeva da dođem u formu. No veseli me da sam se vratio, da mogu maksimalno trenirati i usredotočiti se na tenis. Pokušat ću iskoristiti ovih 10-15 dana do turnira u Miamiju da dođem do forme s kojom ću moći ostvariti i prve pobjede u novoj sezoni – napomenuo je Čilić.

Ivan Dodig odlično se nosio s osmim nositeljem Davidom Ferrerom, u 13. igri trećeg seta imao je 5:3 i servis, no izgubio je sa 6:4, 1:6, 6:7 (6). Od Borne Ćorića bolji je bio Australac hrvatskih korijena Bernard Tomić (6:3, 6:4). 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije