To se rijetko viđa

Dečko Ajle Tomljanović opet luduje: Izbacio Đokovića pa iznenadio muškarca u gledalištu

Kyrgios
Foto: YouTube screenshot
1/5
16.03.2017.
u 20:13

Ugledao je jednog navijača kako uživa u krumpirićima pa se i sam odlučio počastiti...

Australac Nick Kyrgios napravio je podvig izbacivši u osmini finala Indian Wellsa Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima. A potom se istaknuo i potezom koji se rijetko viđa.

Ekscentrični tenisač, poznat i kao dečko Ajle Tomljanović, igrao je meč parova i dok je njegov suigrač, Srbin Nenad Zimonjić vezao tenisicu, Australac je otišao prema publici. Ugledao je jednog navijača kako uživa u krumpirićima pa se i sam odlučio počastiti. S obzirom na njegov 'dosje', ništa čudno za nepredvidivog tenisača.

Publika je pljeskom i smijehom ispratila njegov potez, a i dobro da je bilo tako. Malo za promjenu, umjesto psovki, vrijeđanja sudaca, puštanja mečeva... 

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Dečko Ajle Tomljanović opet izbacio Đokovića, pogledajte kako je Novak divljao na terenu

>>Gola Ruskinja: Prekrasna tenisačica Šarapova objavila fotografiju iz svoje postelje

Komentara 1

PE
peugeot
16:23 17.03.2017.

Kyrgios ima strasan servis. Kao nekad Ivanisevic. Novak se kali u pariskon sportskom dnevniku "L'Equipe" da ne stize "citati" putanju servisa koji dolazi od Kyrgiosa. Vidjecemo veceras kako ce mu servis funkcionisati protiv Federera. Inace, "penicilin" za Kyrgiosa je americki strasni server Sam Querrey koji je Kyrgiosanedavno dobio u 3 seta na turniru Akapulko. Querrey (1,98m) je bolji server od Kyrgiosa (otac Grk, mati mu Malezijka).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije