Indian Wells

Dodig i Melo nastavili seriju: šesti uspjeh u nizu

Dodig, Melo
Press Association/PIXSELL
17.03.2015.
u 18:35

Hrvat i Brazilac zasad dijele 36.770 USD, no taj iznos mogu i povećati

Nakon što su osvojili Acapulco, Ivan Dodig i Marcelo Melo nastavili su s pobjedama i na mnogo jačem turniru u Indian Wellsu (5,4 milijuna USD).

Hrvat i Brazilac ušli su u četvrtfinale u konkurenciji parova nakon što su sa 2:6, 6:4, 10:8 nadjačali američku kombinaciju John Isner/Sam Querrey. Dodigu i Melu bila je to šesta pobjeda u nizu.

Zapravo su od početka godine zajedno u 11 mečeva poraženi samo jednom, u polufinalu Australian Opena.

Ivan i Marcelo zaradili su zasad 36.770 USD, no taj bi se iznos mogao gotovo udvostručiti ako u dvoboju za polufinale nadjačaju i španjolsku kombinaciju koju čine jaki individualci David Ferrer i Fernando Verdasco.

U konkurenciji turnira parova od naših je još i Marin Draganja, s partnerom Johnom Peersom iz Australije, dok su Marin Čilić i Argentinac Del Potro otkazali nastup zbog Čilićevih problema s ramenom. Ništa strašno, njima su parovi ionako bili samo zagrijavanje i pokus za mnogo važnije pojedinačne nastupe.

>>Čilić: Veseli me povratak, uskoro ću i pobjeđivati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije