čilić otkazao acapulco

Dodig i Mirnji uzvratili za Memphis

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.02.2015.
u 22:20

Čilićev povratnički turnir trebao bi biti onaj u Indian Wellsu, koji počinje 12. ožujka.

Nakon osvajanja PBZ Zagreb Indoorsa, Splićanin Marin Draganja i njegov partner Finac Henri Kontinen postigli su novi veliki uspjeh. Ušli su u polufinale konkurencije parova u Marseilleu nakon što su sa 6:7 (4), 6:3, 10:7 pobijedili njemačko-švedsku kombinaciju Martin Emmrich/Andreas Siljestrom.

Uspješan je bio i Ivan Dodig na turniru u Delray Beachu, i ovaj put s partnerom, Bjelorusom Maksom Mirnjim (Marcelo Melo igra u Brazilu, ovaj tjedan u Riju). Njih dvojica su u prvom kolu sa 3:6, 7:5, 10:5 nadjačali Poljaka Mariusza Fyrstenberga i Meksikanca Santiaga Gonzaleza i tako im uzvratili za prošlotjedni poraz u polufinalu turnira u Memphisu.

Očekivano, Marin Čilić otkazao je nastup na ATP turniru u Acapulcu koji počinje u ponedjeljak. Njegov povratnički turnir trebao bi biti onaj u Indian Wellsu, koji počinje 12. ožujka.

>>Borna Ćorić nije uspio slaviti protiv Gillesa Simona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije