strast s malih ekrana

Ezel i Ejšan zajedno i u privatnom životu?

ezel
Foto: Screenshot
1/2
27.11.2013.
u 19:09

Zvijezda serije "Sila" Cansu Dere (33) u ljubavnoj je vezi sa Kenanom Imirzaliogluom

Zvijezda serije "Sila" Cansu Dere (33) u ljubavnoj je vezi sa Kenanom Imirzaliogluom (39), glavnim glumcem u hit seriji "Ezel", bar tako tvrde turski mediji, prenosi 24 sata.

Turski paparazzi vidjeli su ih kako se drže za ruke prilikom izlaska iz restorana, no razdvojili su se prije nego su ih uspjeli fotografirati.

- Da su samo prijatelji, Cansu bi tako i rekla jer ne voli tračeve - komentirali su njezini prijatelji turskim medijima.

Cansu i Kenan zajedno su glumili u Ezelu, tragični ljubavni par Ezela i Ejšan, prije četiri godine, a i tada se špekuliralo o navodnoj romansi. Ponovno su se spojili nakon pogreba kolege Tuncela Kurtiza koji je u “Ezelu” glumio ujaka Ramireza.

Cansu mu je bila najveća podrška nakon što je Kenan ljetos uhićen s drogom u raciji. Do tad je bio u vezi s manekenkom Kübrom Küçük (26) koja ga je ostavila nakon skandala s uhićenjem.

>>Ezel nakon zatvora sam otišao u Barcelonu, djevojka ga ostavila?

Ključne riječi

Komentara 2

IK
ikbmibm
10:38 01.12.2014.

Laž,on je gey

Avatar billybull
billybull
19:07 01.12.2013.

tursko selo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije