nakon 2,5 mjeseca

Mila Horvat vraća se na male ekrane: Odmah se bacam u vatru, odnosno na nogomet

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
30.04.2014.
u 17:15

Emisija počinje u 20 sati na HRT 2, a utakmicu Lige prvaka komentirat će Drago Ćosić

Mila Horvat od večeras je opet na malim ekranima, priopćio je HRT.

Nakon višemjesečnog izbivanja večeras će voditi emisiju uoči i nakon utakmice Lige prvaka između Chelsea i Atletica. 

– Vratila sam se nakon izbivanja od 2,5 mjeseca, tu sam i odmah se bacam u vatru, odnosno na svoj omiljeni nogomet – rekla je Mila. 

Emisija počinje u 20 sati na HRT 2, a utakmicu Lige prvaka komentirat će Drago Ćosić.

Podsjetimo, nakon što je prošle godine u veljači operirala tumor na jednjaku, prije mjesec dana voditeljica je imala još jednu uspješnu operaciju. 

>> Voditeljica Mila Horvat do daljnjeg na bolovanju

>> Mila Horvat dobila i drugu bitku: Operacija je bila uspješna, uskoro se vraćam

Komentara 4

TO
tomzag
19:45 30.04.2014.

Svaka čast, treba biti psihički jak da sve to izguraš i još se vratiš na TV.

DU
Deleted user
11:17 01.05.2014.

Mila Horvat mi djeluje kao vrlo pozitivna osoba za razliku od mnogih (HTV). Želim joj sve naj bolje i brz oporavak!

Avatar future Gohan
future Gohan
11:16 01.05.2014.

Velika joj podrška. Iznošenje vlastite bolesti u medije samo može biti pokazatelj mnogima koji su obolili od ove bolesti da se ne predaju strahu, već da se bore. Što se tiće sinočne emisije, sad kritika, bio sam veoma izritiran kad sam čuo i vidio Štimca na tv-u, nije mi bilo jasno koji k*rac tog šarlatana ponovo pozivaju, koliko se razumije u nogomet i ima viziju igre pokazao je kao izbornik, običan šarlatan, velika neznalica, antitalent za postavljanje igre, uopće nejasno koga znaima što taj lik ima za reč oko igre svjetskim momčadi, napuhani šarlatan koji bi pročitao sat prije prijenosa neke utkamice nešto na web-u pa solio pamet u eteru. No slatko sam se nasmijao na kraju prijenosa, i vjerujem da ga više nećemo čuti na HTV-u kad mu je Mila spustila i rekla u stilu "po zaslugma sigurno nečete ubrzo imati ponude za posao kao trener".. svaka joj čast. Sad mi je još simpatičnija i dajem joj veelikuuu podršku za budučnost kao tv voditeljicu. Sretno u tom i želim ti uspješnu borbu i pobjedu protiv bolesti. Sretno još jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije