Ljubavne iskre u "Najboljim godinama"

Ni Janko Popović Volarić nije odolio šarmantnoj Katarini Radivojević

Najbolje godine
11.11.2009.
u 17:10

Scenaristi "Najboljih godina" odlučili su dodatno zaintrigirati priču u Dragošju. Glavni protagonisti serije Ranko (Janko Popović Volarić) i Lorena (Katarina Radivojević) nakon dva mjeseca prikazivanja serije završit će u dugo očekivanom strastvenom zagrljaju.

Scenaristi "Najboljih godina" odlučili su dodatno zakuhati priču u Dragošju. Glavni protagonisti serije Ranko (Janko Popović Volarić) i Lorena (Katarina Radivojević) nakon dva mjeseca prikazivanja serije završit će u dugo očekivanom strastvenom zagrljaju.

Od početka serije između Ranka i Lorene vladala je velika privlačnost, međutim sve je ostalo na pogledima.

Fatalna noć dogodila se nakon svadbene svečanosti kada se Ranko probudio u zagrljaju pokraj lijepe Lorene.

Kako će se razvijati ljubavna priča između Lorene i Ranka, gledatelji će moći pogledati krajem studenoga kad će se emitirati epizode u kojima je konačno planula ljubav.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:35 11.11.2009.

Hrvati cesto uporedjuju srpsku glumicu Katarinu sa hrvatskom glumicom Enom. Okej! Malo lice jedna na drugu ali Katarina je 100 posto prirodna ljepotica a Ena je bila 100 posto nasminkama ljepotica. Ipak preferiram Katarinu jer je zaista lijepa cak ljepsa od Ene. A vi mozete da pricate sta god hocete a to sto ne zelite da priznate neji od vas da je Kaca prelijepa je samo vas glupi problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije