radijska emisija

Upoznajte nove kandidate Ivana Dečaka u showu "The Voice"

The Voice
Foto: dario njavro
1/6
13.02.2015.
u 15:03

Daniel Jurišević, Marin Jurić Čivro i Elena Stella u četvrtoj emisiji showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" za svog su mentora odabrali Ivana Dečaka

Daniel Jurišević, Marin Jurić Čivro i Elena Stella u četvrtoj emisiji showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske" za svog su mentora odabrali Ivana Dečaka. Njih je jutros u posebnoj radijskoj emisiji posvećenoj ovom pjevačkom natjecanju predstavio poznati voditelj Zlatko Turkalj Turki.

Ovime završava predstavljanje natjecatelja koji su svoja mjesta u mentorskim timovima dobili u  četvrtoj emisiji showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske". Svaki mentor tijekom audicija treba kreirati ekipu od po 12 pjevača. Snimku emisije možete poslušati ovdje!

Jacques i Tony u svojim timovima imaju još po tri slobodna mjesta, dok Indira i Ivan imaju mjesta za samo po dva pjevača. Idućeg tjedna na Drugom programu Hrvatskog radija predstavit će se natjecatelji iz sutrašnje,  finalne emisije audicija. I tijekom prikazivanja iduće faze natjecanja, dvoboja, HR2 će vam svakog ponedjeljka, srijede i petka u 9.35 sati donositi mnoge zanimljivosti vezane uz "The Voice".

>>Upoznajte nove kandidate Tonyja Cetinskog u showu "The Voice"

>>Upoznajte nove Jacquesove i Indirine natjecatelje u showu „The Voice“!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije