Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.01.2014. u 14:00

Pokazalo se tko je najžešća oporba Kukurikavcima i od koga moraju najviše zazirati i čuvati se – pa od samih sebe. Opasniji su si od HDZ-a

- Kad se svjetla reflektora (kamera) ugase, Haenesovci sasvim jasno pokazuju nezadovoljstvo, rekla je HTV-ova reporterka Katarina Periša Čakarun i sasvim jasno i najbolje od svojih kolega s drugih TV, kratko zaključila situaciju, sadašnju, a bogme i buduću u HNS-u. I svi ostali imali su priču o tome kako je Vesna Pusić izbacila Radimira Čačića iz stranke, pri čemu se Pusićeva, gotovo poput Isusa, uspjela bilocirati i u središnjim vijestima RTL-a, potom i na Novoj TV (udaljenost studija barem 5 km). U središnji dnevnik HTV-a ipak nije stigla.

Nisu, pritom svi skužili da je to primirivanje Haenesovaca sa sjeverozapada tek privremeno i varljivo, te da izgledno čuvaju glave dok se gazda ne vrati na scenu, nego su radije plošno komentirali kako su se sjevernjaci, eto, ustrtarili i stali uz Pusićevu. No, jučer je bio poseban dan, koji je, igrom slučaja, pokazao tko je najžešća oporba Kukurikavcima i od koga moraju najviše zazirati i čuvati se. Dakle, imamo sukob Pusić-Čačić, koji sigurno jako slabi najjačeg koalicijskog partnera SDP-a, vidjeli smo priznanje da sukob postoji i na liniji Linić-Maras (oba SDP), posljedica čega jest afera s Linićevim pomoćnikom Šegonom i HBOR-om, a vidjeli smo istog dana i "nerazumijevanje" između ministra zdravlja Ostojića i pomoćnika ravnatelja HZZO-a Perjana (šef Varga je SDP) oko toga hoće li, ili neće poskupiti dodatno zdravstveno osiguranje (trenutno neće, al' hoće participacije). Zaključak je jednostavan – najžešća oporba Kukurikavcima su – oni sami. Opasniji su si od HDZ-a. E, da. Nitko da primijeti tko ovo sve najteže proživljava. Premijer Milanović. Čačić mu je bio desna ruka i gromobran. Sada se najviše vidi koliko mu fali. Pusićeva mu tu ne može biti niti proteza.

PLUS

HRT-ova Dobro jutro Hrvatska, kada ju vode Doležalka i Ferlin, često me nasmije do suza. Detoksikacija, ali zdravim, zrelim humorom.

MINUS

Dnevniku Nove TV, voditelju Pereži. Prilikom razgovora s V. Pusić previše se uživio, osjetilo se da se sprda s Čačićem. Ja bih malo pričekao.

>> Pusić o izbacivanju: Kolega Čačić doveo se u ovu situaciju svojim postupcima

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
20:36 17.01.2014.

znaju partijaši da oni koji kontroliraju medije i pravosuđe vladaju državom..ne moraju biti na vlasti..

AS
asi2013
10:35 18.01.2014.

Ove me vijesti ni najmanje ne ljute. One su dobre, jer ovi nisu zaslužili da vode zemlju. Ni ekonomski, a posebno politički. Što prije da ih odnese.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?