A zašto Milanović i Petrov ne odu ratovati u Ukrajinu? Jasno je zašto!

09.10.2024. u 21:43

Milanoviću se u sramotnom spinu ponovno pridružuje i Božo Petrov. Sutra Wiesbaden, prekosutra Krakov, nakon toga Harkiv, veli Božo. Deal ili dealer, pitanje je sad? Ima li ikoga komu nije jasno da je apsolutno nemoguće da Sabor glasa za slanje hrvatskih vojnika u Wiesbaden, grad na ušću Majne u Rajnu, 2000km od Harkiva, a da zatim bez nove odluke Sabora završe na nekom ratištu?

Komentara 21

PR
prajdali100
22:22 09.10.2024.

Poštovani Hrstiću! Treba dobro " stisnut" ,uzeti pušku u ruku i godinama nositi glavu u torbi.Naravno,Milanoviću to nije padalo na pamet ali je zato sačuvao zdravlje,nerve,prijatelje.....a ja npr.nisam !!! I sad ga slušam i gledam što radi.Ne smijem više pisati.

Avatar Seurat
Seurat
22:59 09.10.2024.

Most i Milanović imaju deal, ali diler opskrbljuje samo Zokaina. Petrovu i Grmoji očvrsne kitica i budu high kad mogu vratiti Plenkoviću za onu "pozvanu tajnicu" 😏 Stoka sitnog zuba koju ne pogoni briga za Hrvatsku nego sitne osvete... Tuđmann je tu sortu davno pročitao. Pokoj mu vječni.

PA
Pahor
22:02 09.10.2024.

Sve su to komunjare i rusofili. Potomci istih takvih koji su cijeli zivot radili protiv Hrvatske. Takvi nam na zalost vladaju Hrvatskom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije