ODGOVOR

Adrijana Cvrtila: Direktor Eko Moslavine d.o.o. je iznio neistinite činjenice

Zagreb: Adrijana Cvrtila
Emica Elvedji/PIXSELL
10.01.2022.
u 15:23

Gradonačelnik Popovače i opunomoćenik ispred tvrtke Ventus d.o.o. nisu mogli ući u tvrtku Eko Moslavina d.o.o. jer nisu imali Covid potvrde koje su bile nužne za ulazak u zgradu Eko Moslavine d.o.o.a, navodi Cvrtila

Adrijana Cvrtila reagirala je na vijest objavljenu na web-portalu Večernjeg lista pod naslovom "Eko-moslavina odbacila optužbe: Cvrtila nije zviždačica nego direktorica koja brani svoju fotelju"

Prenosimo u cijelosti. 

"Dana 10.01.2022.na Internet stranicama Večernjeg lista direktor Eko Moslavine d.o.o. je iznio neistinite činjenice  kako bi obmanuo javnost: (na: https://www.vecernji.hr/vijesti/eko-moslovina-odbacila-optuzbe-cvrtila-nije-zvizdacica-nego-direktorica-koja-brani-svoju-fotelju-1554047 - www.vecernji.hr)

ZAHTJEV ZA DEMANTI - ispravak netočne informacije 

Direktor Eko Moslavine d.o.o. iznio je 10.01.2022. na internetskim stranicama Večernjeg lista netočne informacije s ciljem obmanjivanja javnosti što je razvidno iz sljedećeg:

Skupština Društva Eko Moslavine d.o.o. je dana 17.06.2021. jednoglasno prihvatila Godišnje izvješće o poslovanju za 2020.godinu direktorice Društva Eko Moslavina d.o.o.te Tehničko izvješće za 2020.godinu., kao i Nadzorni odbor Eko Moslavine d.o.o.te su joj dali razrješnicu u vođenju poslovanja Eko Moslavine u 2020.godini.

Nadalje, Općinsko Vijeće Velike Ludine prihvatilo je Godišnje izvješće o poslovanju za 2020.godinu direktorice te Tehničko izvješće za 2020.godinu. 

Nadalje, Gradsko Vijeće Popovače prihvatilo je Godišnje izvješće o poslovanju za 2020.godinu direktorice te Tehničko izvješće za 2020.godinu. 

Nadalje, za uspješnost poslovanja i ostanka na poziciji uprave Eko Moslavine d.o.o. upravo je uvjet da Skupština Eko Moslavine d.o.o. i Nadzorni odbor tvrtke prihvate Godišnje izvješće o poslovanju za 2020.godinu te daju razrješnicu u vođenju poslovanja Eko Moslavine u 2020.godini tada direktorici Eko Moslavine d.o.o.Adrijani Cvrtila što je i učinjeno.

Nadalje, Skupština Društva Eko Moslavine d.o.o. je dana 17.06.2021.jednoglasno prihvatila i revizorsko izvješće Revizorskog društva Moore Revidens d.o.o. iz Varaždina , a revizorska kuća Revidens d.o.o.dala je direktorici Društva Adrijani Cvrtila BEZUVJETNO MIŠLJENJE O FINANCIJSKIM IZVJEŠTAJIMA.

Link: Skupština 17.06.2021.

Nadalje Državna revizija je u 2020. godini vršila nadzor nad poslovanjem Eko Moslavine d.o.o. (financijska revizija)te je dala BEZUVJETNO MIŠLJENJE O FINANCIJSKIM IZVJEŠTAJIMA.

Link IZVJEŠĆE Državne revizije 

Iz svega proizlazi da jedino Gradsko Vijeće Grada Kutine  nije prihvatilo Godišnje izvješće o poslovanju za 2020.godinu direktorice Adrijane Cvrtila kao i Tehničko izvješće za 2020.godinu nakon što je Gradonačelnik Kutine (predsjednik Skupštine Eko Moslavine d.o.o.) prihvatio 18 dana ranije Godišnje izvješće o poslovanju za 2020.godinu te joj dao razrješnicu u vođenju poslovanja Eko Moslavine u 2020.godini, te Tehničko izvješće za 2020.godinu što je izrazito neobično zar ne?
(Sjednica Gradskog Vijeća Kutine od 06.07.2021.dostupna je na YouTube-u.)

Nadalje netočne su informacije iz Zapisnika Skupštine od 09.12.2021. da direktorica Eko Moslavine Adrijana Cvrtila nije pustila suvlasnike Eko Moslavine d.o.o.u tvrtku Eko Moslavina d.o.o. na dan održavanja Skupštine 09.12.2021. zbog novinara.

Gradonačelnik Popovače i opunomoćenik ispred tvrtke Ventus d.o.o. nisu mogli ući u tvrtku Eko Moslavina d.o.o. jer nisu imali Covid potvrde koje su bile nužne za ulazak u zgradu Eko Moslavine d.o.o.a time se nije ostvarivao uvjet iz Društvenog ugovora tvrtke za opoziv uprave Eko Moslavine d.o.o.pa su vlasnici tvrtke tada otišli u Grad Kutinu na Trg kralja Tomislava bez direktorice, gdje valjda nisu trebale Covid potvrde.

Rad Skupštine je javan, osim ako se na samoj sjednici ne donese odluka da se sjednica zatvara za javnost, što nije učinjeno.

Za sve to postoje i video snimke zabilježene kamerama predstavnika medija Jutarnjeg lista te RTL-a.
LINK snimke sa Skupštine 09.12.2021. ", navodi se u zahtjevu za demanti kojeg potpisuje Adrijana Cvrtila.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Daisy55
17:25 10.01.2022.

Gospođi je sve bilo dobro i puhala u isti rog s kriminalcima dok je imala fotelju. Kad je shvatila da će ostati bez nje postala pravednica. A gdje je bila sve ove godine?

Avatar ante.vrankovic
ante.vrankovic
16:03 10.01.2022.

Lokalni primitivci i kriminalci se namjerili na školovanu damu, jednu od zadnjih koje nisu utekle u Irsku Na ovom slučaju se lomi budućnost Hrvatske!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije