PROMO

AI2Future 2024: AI2 FUTURE 2024 dovodi u Zagreb vodeće svjetske AI stručnjake - doznajte što se zbiva Beyond the Hype

AI2Future konferencija
13.09.2024.
u 10:50

Iako je od pojave Chat GPT-a AI postao globalni buzzword, konferencija 17. i 18. listopada u Kraš Auditorijumu u Zagrebu nastoji zadržati visoku razinu specijalizacije i dubinskih tehničkih rasprava, osiguravajući kvalitetnu razmjenu ideja i učenja za svoju core publiku – stručnjake koji već godinama rade na AI/DS projektima i istraživanjima, kao i pripadnike poslovne zajednice.

AI2Future konferencija već osmu godinu zaredom okuplja vodeće stručnjake i entuzijaste iz područja umjetne inteligencije (AI), data sciencea (DS), strojnog učenja (ML) i povezanih tehnologija. S ciljem pružanja relevantnih i specifičnih uvida koji nadilaze trenutni hype oko AI-ja, ovogodišnji događaj na temu "AI Beyond the Hype" održat će se 17. i 18. listopada u Kraš Auditorijumu u Zagrebu. Fokus konferencije je na relevantnim temama koje donose vrijednost za stručnu i poslovnu zajednicu.

S obzirom na to da je AI od pojave Chat GPT-a postao globalni buzzword, glavni cilj konferencije je zadržati visoku razinu specijalizacije i dubinskih tehničkih rasprava, osiguravajući kvalitetnu razmjenu ideja i učenja za svoju core publiku – stručnjake koji već godinama rade na AI/DS projektima i istraživanjima kao i pripadnike poslovne zajednice.

Kvalitetan program uz vodeće stručnjake

Kroz dva dana, konferencija nudi kombinaciju keynote predavanja, radionica, panel diskusija, te posebnih engineering, business trackova i research trackova, pružajući jedinstvenu priliku za razmjenu znanja, iskustava i umrežavanje između inženjera, poslovnih lidera i istraživača.

U programskom odboru konferencije su vodeći stručnjaci iz AI svijeta, među kojima su Matko Bošnjak (Google DeepMind), Davor Runje (CTO, airt), Marko Velić (Google), Matija Ilijaš (CTO, Pythagora), Davor Aničić (CEO, Velebit.ai) i dr. sc. Jan Šnajder (FER).

Izdvojeni govornici i teme

Među ovogodišnjim govornicima ističu se brojni međunarodni stručnjaci iz SAD-a, Ujedinjenog Kraljevstva i Švicarske, koji će podijeliti svoja iskustva iz područja primjene umjetne inteligencije. Neki od govornika koje ćete imati priliku čuti i vidjeti su:

  • Eric Zhu (Microsoft) s prezentacijom na temu "Napredak AutoGen-a: sadašnjost i budućnost", u kojoj će predstaviti najnovija dostignuća u AutoGen sustavu i njegovu arhitekturu.

  • Maciek Ozorowski (Ipsos UK), koji će govoriti o utjecaju AI-ja na drastične promjene u industriji istraživanje tržišta i javnog mnijenja.

  • Nino Antulov (Asiot Technologies) s temom strojnog učenja u financijama.

  • Nikola Mrkšić (PolyAI) predstavit će razvoj AI sustava za besprijekorne, ljudske interakcije u korisničkoj službi.

Uz njih, tu će biti i eksperti iz Sofascorea, AirCasha, Velebit AI-a te brojnih drugih kompanija, kao i istraživači iz područja umjetne inteligencije koji će predstaviti svoje radove.

Dodatno, sudionici će moći poslušati zanimljive panel rasprave o ključnim temama kao što su regulacija AI-ja, ulaganja u AI startupove te realnost uvođenja AI-ja u poslovne organizacije.

Partneri i podrška zajednice

Platinum partner ove godine je Sedmi odjel, AWS Advanced Consulting Partner, dok su zlatni partneri Privredna banka Zagreb, Span i Poslovna inteligencija. Konferenciju također podržavaju i dugogodišnji partneri Visage Technologies, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske u Republici Hrvatskoj, HAMAG Bicro te novi partneri Omnisearch i Studenac.

Community partneri i prijatelji konferencije su CroAI, CISEX i Bird Inkubator.

Early Bird ulaznice dostupne do 17. rujna

AI2Future poziva sve zainteresirane stručnjake, inovatore i poslovne lidere da osiguraju svoje mjesto na ovom događaju. Early Bird ulaznice dostupne su do 17. rujna, a više informacija o govornicima i programu možete pronaći na službenoj stranici www.ai2future.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije