ZAJEDNO SU PALI S MOSTA

Uspješna akcija HGSS-a: Žena s osmomjesečnim djetetom pala u kanjon Kamačnik

HGSS
06.07.2024.
u 21:10

Ozlijeđenoj ženi pružena je hitna medicinska pomoć na licu mjesta, gdje su joj sanirane ozljede koljena i stopala

Hrvatska gorska služba spašavanja uspješno je u subotu izvela spasilačku akciju u kanjonu Kamačnik, pruživši pomoć ženi i njezinom osmomjesečnom djetetu. Dojava o nesreći primljena je u 17.20 sati, nakon čega su se spasitelji odmah uputili na teren. Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji i stručnosti, unesrećeni su sigurno evakuirani iz kanjona.

Na teren su se zaputili s ekipom od pet članova. "Žena je izgubila ravnotežu kod drugog mosta te pala, zadobivši ozljede. Nažalost, s njom je bilo i dijete od 8 mjeseci koje je također zadobilo ozljede u nesretnom padu zbog čega je hitno prenesena u susret ekipi Hitne pomoći na izlazu kanjona" priopćili su iz HGSS-a.

Ozlijeđenoj ženi pružena je hitna medicinska pomoć na licu mjesta, gdje su joj sanirane ozljede koljena i stopala. Oko 19 sati, spasitelji su je predali ekipi Hitne pomoći koja ju je preuzela radi daljnje njege.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Žuti
Žuti
21:59 06.07.2024.

Imaš klinca od 8 mjeseci i sada bi trčala po šumama i gorama. Zlato moje ljubljeno milo.

DE
Delumbija
21:50 06.07.2024.

Neodgovornoj "majci" udarit kaznu od 50.000 EUR pa joj više nikad neće pasti na pamet dovoditi bespomoćno dijete u bespotrebnu opasnost.

SK
skupiduša
23:20 06.07.2024.

Kao da se mora stalno negdje ići, gdje nema sigurnosti za dijete. Današnji roditelji su jako sebični, ne bi se ničega odrekli za ljubav djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije