Reakcija Japana

'Vlada Japana razbjesnila se zbog ovog nehumanog terorističkog čina'

Tomislav Salopek
17.08.2015.
u 17:55

Ministarstvo vanjskih poslova Japana snažno je osudilo zasad nepotvrđenu informaciju o pogubljenju Tomislava Salopeka

Ministarstvo vanjskih poslova Japana izdalo je priopćenje nakon zasad službeno nepotvrđene objave o pogubljenju hrvatskog državljanina Tomislava Salopeka koji je otet u Egiptu 22. srpnja.

– Ako je objava točna, vlada Japana razbjesnila se zbog ovog nehumanog i prijezira vrijednog terorističkog čina i snažno ga osuđuje. Dijela terorizma ne mogu se opravdati ni iz kojeg razloga. Japan izražava solidarnost s vladom i narodom Hrvatske – naveli su u priopćenju i dodali da stoje uz Hrvatsku i Egipat u ovom teškom trenutku.

>> Oštra osuda Zapada: SAD stoji rame uz rame uz Hrvatsku

>> Otkrivamo: Salopeka oteli džihadisti iz Libije, imali su krticu u francuskoj tvrtki

>> 6 pitanja i odgovora oko otmice Tomislava Salopeka u Kairu

>> Teroristi su od francuske tvrtke CGG za Salopeka tražili 30 milijuna dolara

Komentara 14

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:44 17.08.2015.

Japan se suosjeća jer su i sami bili u istoj situaciji. Oni su veliki prijatelji hrvatske, jedan ponosan i pravedan narod koji je puno puta do sad doživio nepravdu. Jedini narod na svijetu koji je žrtva atomskog oružja. A radikalnii islam će morati iskorijeniti sami muslimani između sebe.

Avatar Odlazim iz protesta
Odlazim iz protesta
18:05 17.08.2015.

Treba zmiji glavu satrat. Oni drugi jezik ne razumiju.

DU
Deleted user
19:57 17.08.2015.

Japanska vlada ima stav i ispada da nas oni više cijene od nas samih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije