IZVANREDNA REGULACIJA

Ako ste se u Njemačkoj vozili ovim dijelom autoceste stići će vam kazna od 90 eura i jedan bod!

Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/2
23.08.2024.
u 10:57

Prema policijskim informacijama, vozači će se suočiti s kaznom od 90 eura i jednim kaznenim bodom, što je ekvivalentno kazni za prolazak kroz crveno svjetlo.

Regulacija na dijelu autoceste A3 kod Frankfurta trajala je samo 75 minuta, no unatoč tome, oko 1.325 vozača će biti kažnjeni s 90 eura i jednim kaznenim bodom u Flensburgu zbog vožnje po zatvorenoj traci. Tijekom tog vremena, prometna traka je bila označena crvenim X-om zbog građevinskih radova, a znak je aktivirao Njemački prometni centar, izvještava Hit Radio FFH.

Prema policijskim informacijama, vozači će se suočiti s kaznom od 90 eura i jednim kaznenim bodom, što je ekvivalentno kazni za prolazak kroz crveno svjetlo. Crvene prekrižene kosine crte na prometnim signalizatorima jasno označavaju zabranu vožnje na tom dijelu ceste, kako bi se zaštitila opasna područja poput gradilišta na A3 i radnici koji se nalaze tamo.

Mjesta nesreća dodatno su osigurana kako bi se zaštitili sudionici nesreće, kao i prisutni spasilački i sigurnosni timovi.

VEZANI ČLANCI: 

>>> Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije