ADRIA MEDIA

Rodić: Ne dugujem Srbiji ni dinar poreza! Od Vučića očekujem daljnje napade

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
08.06.2017.
u 23:02

Aleksandar Rodić, predsjednik Adria media grupe, obrušio se na srpske medije

Aleksandar Rodić, predsjednik Adria media grupe, obrušio se na srpske medije optuživši ih da po nalogu Aleksandra Vučića o njemu pišu neistinite navode.

- U svim tim medijima svakodnevno me po nalogu vlasti označavaju kao „hrvatskog, šiptarskog vlasnika novina, vatikanskog, njemačkog i američkog špijuna“, osobu koja radi u interesu drugih država.

Ova manira najprimitivnijih i najprljavijih podmetanja protiv političkih protivnika Vučićev je sastavni dio ličnosti. To sam očekivao i nastavak napada tek očekujem, jer će se Vučić uvijek skrivati iza poluga države zloupotrebom organa vlasti koje je u međuvremenu porobio – medija, policije i pravosuđa - kazao je Rodić za Kurir.

Zbog građana Srbije imao je potrebu pojasniti kako obitelj Rodić prema državi nema dugovanja, a godinama su od različitih političkih struktura dobivali tužbe kad je postojala želja da se obitelj 'disciplinira'.

- Također, moje kompanije „Adria media grupa d.o.o.“ i „Roda grupa d.o.o.“, kao ni ja osobno, ni članovi moje porodice, ne duguju ni dinar poreza državi! - objasnio je Rodić, a dokaze koje je priložio možete vidjeti OVDJE

 

 

Komentara 4

ČA
čarapan
23:44 08.06.2017.

čekaj vlasnik si Kurira pišeš šta ti se prohte i opet ti je Vučić kriv? Nešto nisam uspeo da pronadjem u Blic, Večernje Novosti, b92, Politika nesto o tebi Informer ne ubrajam posto je to Smeće sa dna smeća.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije