reakcija srbije

Aleksandar Vučić izrazio sućut hrvatskoj Vladi i obitelji Salopek

Aleksandar Vučić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
12.08.2015.
u 17:21

– Ako su istinite tvrde o pogubljenju Salopeka, uime Srbije i vlade Srbije izražavam vladi Hrvatske i obitelji najdublju sućut – rekao je Vučić na tiskovnoj konferenciji u Beogradu, prenosi Blic

Predsjednik srpske vlade Aleksandar Vučić izrazio je sućut hrvatskoj Vladi i obitelji Tomislava Salopeka.

Učinio je to nakon nepotvrđene vijesti da je ISIL pogubio otetog Hrvata. – Ako su istinite tvrde o pogubljenju Salopeka, uime Srbije i vlade Srbije izražavam Vladi Hrvatske i obitelji najdublju sućut – rekao je Vučić na tiskovnoj konferenciji u Beogradu, prenosi Blic

Islamska država u srijedu je objavila da je pogubljen Tomislav Salopek, koji je otet prije tri tjedna. Premijer Milanović rekao je da vijest nije potvrđena te dodao da neće prestati tražiti Salopeka do zadnjeg trenutka.

>>ISIL objavio da je pogubio Hrvata Tomislava Salopeka

>>Milanović: Nećemo prestati tražiti do zadnjeg trenutka

Komentara 83

Avatar sin
sin
17:39 12.08.2015.

Sućut srbijanskog agresora nije nam potrebna.

DU
Deleted user
17:31 12.08.2015.

jeli dotični gospon izrazio saučešće za sve žrtve velikosrbske politike i agresije

Avatar nula
nula
18:11 12.08.2015.

ma dajte , molim vas .... Glumac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije