Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Alkoholizirani u prometu pa napali policajce na dužnosti

policija ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
29.06.2020.
u 10:35

Vozilo su policajci ubrzo sustigli pri čemu je utvrđeno kako je uz 24-godišnjeg vozača iz Bijeloga Brda u vozilu bio i 22-godišnjak iz Erduta.

Iz MUP-a RH izvijestili su o slučaju od jučer kada su, oko 13 sati, na Trpinjskoj cesti u Vukovaru evidentirali osobno vozilo osječkih registracijskih oznaka koje se kretalo brže od dozvoljene brzine, a čiji vozač se nije zaustavio na propisane znake za zaustavljanje koje je davao policijski službenik.

Vozilo su policajci ubrzo sustigli pri čemu je utvrđeno kako je uz 24-godišnjeg vozača iz Bijeloga Brda u vozilu bio i 22-godišnjak iz Erduta. Tom prilikom je vozač fizički napao policajca opirući se policijskom postupanju.

- Obojica su ubrzo savladani i privedeni u policijsku postaju gdje je provedeno ispitivanje alkoholiziranosti, kada je utvrđeno da je suvozač bio pod utjecajem alkohola (1,89 g/kg alkohola u organizmu), dok je 24 - godišnji vozač odbio ispitivanje. Policija će protiv suvozača, 22 - godišnjaka iz Erduta, podnijeti optužni prijedlog jer je vikao na javnom mjestu i vrijeđao policijske službenike te odbijao dati osobnu iskaznicu, dok će 24 – godišnji vozač biti prijavljen zbog prometnih prekršaja i odbijanja predaje osobne iskaznice te će se nad istim provesti kriminalističko istraživanje zbog napada na policijskog službenika, izvijestili su iz PU Vukovarsko – srijemske   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije