NEZGODNO

Američki mediji pišu o novom Bidenovu gafu. Fotografi snimili sadržaj kartice koji je trebao ostati tajna

U.S. President Joe Biden speaks about gas prices at the White House in Washington
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS
1/2
24.06.2022.
u 11:52

Tijekom predsjedničke kampanje sad već bivši predsjednik Donald Trump u nekoliko navrata otvoreno je iznosio svoje sumnje o intelektualnim kapacitetima svojeg protivnika, no i on je bio meta takvih kritika.

Glasine o tome da američki predsjednik Joe Biden ima problem s pamćenjem potaknuo je događaj koji su u Bijeloj kući zabilježili fotoreporteri. Biden je snimljen kako drži u rukama karticu s detaljnim uputama o tome kako se treba ponašati i što reći na sastanku s vodećim ljudima iz energetskog sektora.

Na kartici za Bidena je pisalo da "mora ući u Roosevelt sobu i pozdraviti sudionike", potom je pisalo: "Sjednite na svoje mjesto." Na natipkanoj karici pisala je uputa o tome da održi kratki govor u trajanju od dvije minute, potom je na kartici pisalo uputstvo Bidenu da postavi pitanje predsjednici AFL-CIO-a Liz Shuler nakon čega je trebao zahvaliti sudionicima sastanka i napustiti ga, piše New York Post.

Biden je već imao gaf s karticama. Pomoćnik mu je prošlog srpnja napisao na jednu od njih: "Gospodine, imate nešto na bradi", samo da bi njegov šef okrenuo karticu pa su je vidjeli i reporteri i fotografi.

Kao što se moglo očekivati, posljednji gaf koji su snimili fotoreporteri završio je u američkim medijima, a njegovi politički protivnici ponovo su postavili pitanje o intelektualnim i kognitivnim kapacitetima predsjednika Joea Bidena. Tijekom predsjedničke kampanje sad već bivši predsjednik Donald Trump u nekoliko navrata otvoreno je iznosio svoje sumnje o intelektualnim kapacitetima svojeg protivnika, no i on je bio meta takvih kritika.

VIDEO: U Hrvatskoj potvrđen prvi slučaj majmunskih boginja, pacijent ima blaži oblik

Ključne riječi

Komentara 12

PR
prajdali100
12:35 24.06.2022.

Za Putina je bilo nebrojeno spekulacija da je teško bolestan,da je ovakav i onakav...a sinoć ga gledam i izgleda sasvim ok.Za Bidena nema puno spekulacija ali brate nisam ćorav,vidim što vidim.

ME
MediciKM
13:51 24.06.2022.

Lutak!

PV
prcko.vita
14:37 24.06.2022.

Nemojte se rugati starijim i bolesnim osobama, svi ćete biti stari jednog dana, takvim ljudima je potrebna pomoć i njega. Nekoga mozak bolje služi a nekoga ne. Sve je to ljudski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije