POKUŠAVA SE SPRIJEČITI KATAKLIZMA

Amerikanci se pripremaju na najgore: 'Čak nam i naši najbliži prijatelji u Europi okreću leđa'

15.08.2024.
u 22:35

Sve oči uprte su u izraelskog premijera Benjamina Netanyahua, čije odluke će imati dalekosežne posljedice. O ovim pregovorima ovisi i osvetnički napad Irana na Izrael

Komentara 20

FU
Fusnota
22:50 15.08.2024.

Tko je naoružao Hamas? I kakav je osvetnčki napad u pitanju?

Avatar Balcanicus
Balcanicus
06:31 16.08.2024.

Kakva osveta? Da je Iran bombardiran svaki put kada su napali u inozemstvu - do sada u Teheranu ne bi bio kamen na kamenu. Tko je organizirao Hamas i Hezbolah? Amerika je dovukla F-22 i B-2 na Bliski Istok, zgaziće Iran.

MA
Mali2000
16:15 16.08.2024.

Gaza je površinom manja od otoka Krka, a u njoj živi 2,3 milijuna stanovnika. Vodu i struju im besplatno daje Izrael, a Izrael kontrolira uvoz robe. Posla nema, žive od doznaka iz inozemstva. K Kakav je to život? Što im preostaje? Očajnici povlače očajničke poteze. Ne opravdavam ih za masakre civila i terorizam. Židovi su ih ogradili i tretiraju kao što su nacisti tretirali Židove u Varšavskom getu, a vojnu operaciju vode kao što su nacisti vodili operaciju protiv Varšavskih ustanika krajem II svj.rata. Što preostaje svim preostalim živim Palestincima? Da postanu Hamasovi borci jer druge budućnosti nemaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije