UTRKA ZA BRUXELLES

FOTO Velika analiza predizbornih plakata: Samo jedan se izdvojio, ali... 'Ne može se očekivati da će poruka biti razumljiva'

05.06.2024.
u 11:32

Plakata je općenito jako malo jer većina stranaka kampanju vodi na mrežama, kaže M. Grbeša-Zenzerović

Ključne riječi

Komentara 7

XA
xa
12:05 05.06.2024.

5 najvećih država članica EUa imaju zajedno preko pola zastupnika u EU parlamentu, i teoretski se mogu dogovoriti da donose odluke koje idu u korist samo njihovim državama. Dakle pravila EU parlamenta treba reformirati, tj. uvesti jednak broj zastupnika za sve države!

ZA
zagabria5
11:41 05.06.2024.

Ja bih glasao za kandidata koji bi na plakatu pošteno priznao 'Glasajte za mene da tamo zaradim velike pare'. Svi ovi imaju istu tu motivaciju ali nam mažu oči misle valjda da smo naivne ovce

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:58 05.06.2024.

Prosječan radnik koliko oni uprihode u 5 godina ne može u cijelom radnom vijeku. Pa vi glasujte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije