NOVI PREDSJEDNIK SDP-A

Analiziramo prve tjedne vladavine Hajdaš Dončića: Isprovocirao izbore u Zagrebu, angažirao Hranja

11.10.2024.
u 11:12

To što je Paunoviću ponudio vođenje Glavnog odbora, dobar je znak jer time stavlja svog protukandidata na čelo tijela koje ima veliku moć.

Ključne riječi

Komentara 15

CH
che99
12:09 11.10.2024.

o bože na šta su spali...još kada vidim ovog Jelušića... strašno!!!

JS
John_Smith
12:41 11.10.2024.

SDP je za predsjednika izabrao jednog od najkorumpiranijih ministara u Milanovićevoj vladi u velikoj konkurenciji tadašnjih korumpiranih ministara. Inicijator i potpisnik više štetnih ugovora u kojima su ugovori koji su prethodno potpisani prema uvjetima natječaja promijenjeni višestruko na štetu RH, za što je "netko" spremio nešto negdje. Budući da je on i drugi iz tadašnje vlade u medijskoj milosti, kao i sada Tomašević, nema medijske hajke, neugodnih pitanja, difamacije i kopanja po prošlosti i dosađivanja obitelji i susjedima. Bilo je čak par tekstova o njegovim malverzacijama, čak i u Jutarnjem no budući da je to bilo par usamljenih novinarskih lasta i nije bilo novinarske upornosti i hajke cijelog novinskog zbora, to je prošlo neprimijećeno u javnosti, sve se zataškalo... A bilo je dosta materijala za sudske procese i medijsku hajku, i za njega i druge poput Jakovine, Vrdoljaka, Mrak Taritaš, Kotromanovića...

LL
lijepa_li si
11:39 11.10.2024.

nakon samo tri tjedna, toliko hvalospjeva! obožavam nepristrano, objektivno i stručno izvještavanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije