Zadar

Ante Gotovina popio kavu s Karamarkom, Kalmetom i Dilberom

ante gotovina tomislav karamarko božidar kalmeta željko dilber zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
21.08.2015.
u 14:14

General Gotovina, koji se poslije pridružio novinarima, izjavio je da se on ne bavi politikom te da su pričali o Zadru i o lijepom vremenu.

General Ante Gotovina u jednom od kafića u centru Zadra popio je kavu s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, zadarskim gradonačelnikom Božidarom Kalmetom i Željkom Dilberom. General Gotovina, koji se poslije pridružio novinarima, izjavio je da se on ne bavi politikom te da su pričali o Zadru i o lijepom vremenu.

Da mu je general Gotovina govorio o poslu s tunama, potvrdio je novinarima i Tomislav Karamarko. 

>> Dr. Gruden: Milanović i Karamarko 
su nesigurni, Gotovina najsnažnija ličnost u Hrvatskoj

Komentara 89

ZE
zemljamoja
14:50 21.08.2015.

General pobjedničke vojske ozbiljno je shvatio Milanovićevu Ili mi Ili oni Vidi etno biznismen i njegovi nalogodavci uz odobravanje ove vlasti dižu opet balvane, vidi general 90 ta je opet tu.

UI
Uvijek_iskreno
14:42 21.08.2015.

Prijateljska kava, neka, baš mi je drago.

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
14:26 21.08.2015.

Panika u kukuriku kokošinjcu pa se sada brinu tko sa kime kavu pije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije