Ahmetović odgovorila Plenkoviću:

'AP opet laže. 'Plačljiva' oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020.'

Zagreb: Peđa Grbin i Mirela Ahmetović govorili o inicijativi za promjenu Ustava
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
18.04.2023.
u 16:48

"Plačljiva" oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020., već je željela sudjelovati na zajedničkom sastanku, a ne pojedinačno u četiri oka, kako je tražio AP, kaže Ahmetović

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je u Zadru rekao kako je nakon izbora 2020. godine 'plačljivu oporbu' zvao na konzultacije u svoj kabinet, a oni su to odbili, odgovarajući tako na pitanje zašto oporbu ne ukljući u raspravu o izmjenama Zakona o izbornim jedinicama. 

- Ova ista plačljiva oporba,  kad sam ih zvao nakon izbora 2020. u Vladu, ne u podrum u Slovenskoj, da se konzultiramo o krupnim pitanjima razvoja Hrvatske - što su napravili? Odbili, neće razgovarati s premijerom, što sam im ja - ispod časti? To je ekipa o kojoj govorimo - kazao je Plenković, a na to mu je sada odgvorila SDP-ova Mirela Ahmetović. 

- Andrej Plenković opet laže. "Plačljiva" oporba nije odbila sastanak s Anemičnim Plačljivkom 2020., već je željela sudjelovati na zajedničkom sastanku, a ne pojedinačno u četiri oka, kako je tražio AP. Dakle, AP je odbio zajednički sastanak. Ali tko laže, taj i krade. Već viđeno - napisala je na Twitteru Mirela Ahmetović. 

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
07:55 19.04.2023.

Žalim, ali nemate argumente koji mogu uvjeriti. Opetovano.

LL
lijepa_li si
01:08 19.04.2023.

mirelici svaki dan ukazivati na nedostatke lng terminala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije