Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI STRAH BROJNIH

Australac išao obaviti nuždu na javni WC pa u školjci pronašao otrovnicu

Reptili u zološkom vrtu
EXPA/ Eibner/ Schulz
05.01.2024.
u 12:09

Na mjesto su odmah pozvani i profesionalci koji su gmaza, inače po vrsti pjegavu crnu zmiju, i maknuli te vratili u divljinu

Novi slučaj pronalaska zmije u WC-u zabilježen je u Australiji, zemlji u kojoj ovakve bizarne situacije kojih se brojni plaše i događaju. Ovoga puta zmija otrovnica završila je čak u javnom WC-u u Goondiwindi u Queenslandu, a otkrio ga je lokalac koji je htio ići obaviti nuždu.

Na mjesto su odmah pozvani i profesionalci koji su gmaza, inače po vrsti pjegavu crnu zmiju, i maknuli te vratili u divljinu. The Guardian je objavio i snimku s mjesta na kojem se to dogodilo, a koju možete pogledati OVDJE. Životinju je na sigurno odnijela Tennille Bankes, loviteljica zmija, koja je objasnila kako one imaju ''prirodni instinkt ulaziti u rupe'', a da su WC školjke često dobro mjesto za ohladiti se, kao i pronaći svoj plijen, s obzirom da su školjke često obitavalište i za žabe koje se žele rashladiti od vrućina. 

Plavotrbušna crna zmija inače je otrovnica koja je izvorno iz Australije. Tipične je dužine oko 1.2 metra, no neki su znali doseći i dužinu od 1.5 metara. Kao i druge zmije, i ova životinja jede većinom žabe, guštere i manje sisavce. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Upucao suprugu, mislio da je provalnik: Oscar Pistorius nakon 10 godina pušten na slobodu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije