Bijeg

Autom izgurali policajca koji ih je uhvatio kad su pušili "travu"

trava, marihuana
Reuters
09.02.2010.
u 12:09

Policija traga za dvojicom mladića koja su u ponedjeljak autom iz dvorišta na cestu izgurala policajca koji je posumnjao da puše marihuanu.

KAŠTELA – Dvojica su mladića u ponedjeljak navečer automobilom na cestu izgurala policajca, koji ih je uhvatio kako puše travu, i tako mu pobjegla. Policajac, koji inače radi u Zračnoj luci Resnik, nije bio u službi, a uhvatio ih je kad su sjedili u fiat puntu u dvorištu obiteljske kuće u Kaštel Starom i spremali se zapaliti džoint.

Predstavio se i zatražio dokumente, a kada je doznao da je za 18-godišnjim vozačem Božom G. B. raspisana potraga, naredio im je da ostanu u vozilu dok mu ne dođu kolege.

Međutim, oni ga nisu poslušali nego su se dali u bijeg, a službenika, koji ih je pokušao spriječiti, izgurali su iz dvorišta na cestu i pobjegli.

Policajac nije ozlijeđen, a za mladićima se traga. Na mjestu događaja nađeno je 0,7 grama marihuane koju su bježeći izbacili iz auta.

Ključne riječi

Komentara 9

ND
natasa_de
13:39 09.02.2010.

A od kud policiji pravo da u civilu usetaju utudje dvoriste i legitimiraju bez naloga ?

OB
-obrisani-
14:01 09.02.2010.

Bolje se zabavljaju nego u igri Grand Theft Auto

JU
junkiegirl
13:38 09.02.2010.

0,7....pih,pih dobro da ih nisu ganjali zbog 0,00001 stvarno super,danas je bolje ubit nekog,opljačkat ili silovat nego zapalit joint

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije