PARNICA

Bandić od premijera tužbom traži 300 tisuća kuna

Bandić i Milanović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
17.09.2014.
u 00:00

Ročište u parnici u kojoj je Bandić osobno tužio premijera Milanovića jučer je odgođeno zbog bolesti suca Saše Bušića

Zbog bolesti suca Saše Bušića u zagrebačkoj Palači pravde odgođeno je ročište u sporu u kojem gradonačelnik Milan Bandić tužbom od premijera Zorana Milanovića traži 300.000 kuna odštete zbog njegovih izjava nakon prvog i drugog kruga lokalnih izbora u kojima je Bandića prozvao za korupciju i klijentelizam.

Premijer je u TV izjavama tada izrekao na račun Bandića “da je to korupcija i klijentelizam, i to vrlo neugodnog tipa”, “da ono što se dogodilo u Zagrebu smatra lošim i opasnim, ali ako građani žele izabrati najgore od najgorih, neka izaberu”.

Premijera zastupa Ivana Saucha, koja nije željela davati izjave, a Bandićeva odvjetnica Blaženka Dobrenić iz ureda Krešimira Krsnika kazala je da će tražiti hitno zakazivanje rasprave, koju čekaju godinu dana.

>> Svaka čast Bandiću što je podučio novinare!

>> Hrvatska sutkinja postala najgora TV kritičarka na svijetu

Komentara 15

DU
Deleted user
09:08 17.09.2014.

obratite paznju na ime odvjetnice, Ivana Saucha - zena Milanovicevog predstojnika ureda Sauche. ista Ivana kojoj je Milanovic mimo natjecaja podario poslove u drzavnim tvrtkama. dakle odvjetnica koja Milanovica brani jer je Bandica nazvao korumpiranim, je dokaz da je Milanovic taj koji namjesta podobnima poslove ;)

BS
bstrabi2
09:27 17.09.2014.

Ako je Bandić tužio Milanovića.Za uvredu i duševnu bol.Onda treba i narod tužit.Saborske zastupnike.Koji su glasali za Lovrićku.Da se vrati u sabor.I da joj odobre imunitet.Jer to je izdaja naroda.I da duševnu bol građana.Koje je ta žena prevarila i uvredila.Ništa ne znaći......

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
06:34 17.09.2014.

možeš mislit što će platiti iz svog džepa.ukrast će iz kasice - prasice zvane još moj novčanik....i novčanici još ovo malo nas koji radimo a nismo na poreznoj sisi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije