Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči europskih izbora

Bartulici i njegovoj ženi nakon kredita ostane 38 eura. Sad se i on oglasio: 'Rekao sam da ću postati meta'

Zagreb: Stjepo Bartulica o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.06.2024.
u 11:50

"Sve što moja obitelj posjeduje stekli smo na pošten i transparentan način", poručio je Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta

"Rekao sam da ću postati meta, što se i vidi zadnjih tjedana", naveo je Stephen Nikola Bartulica iz Domovinskog pokreta nakon što su se u medijima pojavili navodi o njegovim primanjima i kreditima. Naime, portal Index naveo je kako je Bartulica prošle godine kupio kuću na tri etaže i vrt na otoku Prviću za 300 tisuća eura. S obzirom na to da je podigao novi kredit, sada za dva kredita mjesečno plaća 3562 eura. Prema imovinskoj kartici, on i supruga imaju mjesečne prihode od oko 3600 eura.

"Pokušavaju spriječiti moj ulazak u Europski parlament gdje ću zastupati vrijednosti koje Maja Sever, ekipa iz neMožemo, Telegrama, Novosti i sličnih, preziru! Sve što moja obitelj posjeduje stekli smo na pošten i transparentan način. Sve zakonske obaveze koje imam kao saborski zastupnik sam ispunio. Sve ostalo je prljava kampanja radikalne ljevice i Možemo protiv Domovinskog pokreta! Ovo sve je samo dokaz da sam na ispravnom putu. Hvala svima na podršci!", komentirao je na platformi X. Nedugo nakon te objave, Bartulica se oglasio i na Facebooku gdje je otkrio detalje kupnje kuće na Prviću.

"Nekoliko činjenica uz kampanju blaćenja radikalne ljevice i njihovih saveznika. Postao sam vlasnik kuće na Prviću u siječnju ove godine i imam zakonsku obavezu staviti je u imovinsku karticu do kraja 2024. godine. Kako sam mogao podići veliki kredit s obzirom na moja i ženina primanja? Tako da imam sudužnika koji mi je dugogodišnji prijatelj. Standardna bankarska procedura. Čestitam Indexu na velikom istraživačkom radu i nadam se da će se s istim žarom baviti onima koji marifetlucima i korištenjem javnog novca stječu imovinu! Kad bi Indexov Ćimić 'istraživačke' kriterije koje primjenjuje na mene, s čijim svjetonazorom se ne slaže, primijenio Indexu ideološki bliskim političarima, rekao bih – samo naprijed! Ovako kažem: Svi su vas pročitali. Doslovno", naveo je. 

VEZANI ČLANCI:

Bartulica ima i stan od 117 kvadrata u Zagrebu, kupljen zaduženjem kod banke. Kredit je podignuo na iznos od 270 tisuća eura, na 30 godina. Također, ima oranicu u Dugom Selu od 3130 četvornih metara te dva automobila.

Podsjetimo, Stephen Nikola Bartulica drugi je na listi Domovinskog pokreta za europske izbore koji će se održati u nedjelju, 9. lipnja. Nositelj liste je Ivan Penava, a na njoj se nalaze još Slobodan Novak, Branka Lozo, Jesenka Rici, Davor Dretar, Ivana Mujkić, Dubravka Lipovac Pehar, Ivica Kukavica, Anamarija Frankić te Stipo Mlinarić. 

 

GALERIJA Ovo su ljudi koji su izabrani za zastupnike u Hrvatskom saboru
Zagreb: Stjepo Bartulica o aktualnim temama
1/156

Komentara 108

PR
pritiskovic
14:20 04.06.2024.

Hrabrost ovom čovjeku nije strana! Živjeti od 38 € i prebacivati drsko kosu preko ćele samo je za one s jakim želucem.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
13:42 04.06.2024.

Ove oči i prekrasna frizura govore više od 1000 riječi !

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
14:15 04.06.2024.

Bartulici i njegovoj ženi nakon kredita ostane 38 eura. Sad se i on oglasio: 'Rekao sam da ću postati meta jer se uz prodavanje domoljubne plemenske magle sjajno zbrinjavam na grbači polapismenih i funkcionalno nesposobnih balkanskih birača'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije