PROVODE SE IZVIDI

Bartulici prijeti smrću, u sve se uključila policija: 'Treba te ubiti. Nadam se da ćeš jednog dana odgovarati'

Zagreb: Stjepo Bartulica o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
13.06.2024.
u 21:12

"Radi se o mlađoj osobi. To mi je javilo osoblje koje prati moj rad i to su prijavili policiji. To je poruka koja je stigla preko društvenih mreža i bojim se da neće biti i zadnja", rekao je Bartulica.

Eurozastupnik Stephen Bartulica primio je prijetnje smrću, što je prijavio policiji. "Dobar dan! Možete li mi prebaciti tih 38 eura, vama ne trebaju, imate od majke. Treba te ubiti. Je*o li te ćaća. Ti si obični kriminalac i nadam se da ćeš jednog dana odgovarati za to", piše u poruci.

Prijetnje je, potvrdio je da Dnevnik.hr, prijavio policiji. "Radi se o mlađoj osobi. To mi je javilo osoblje koje prati moj rad i to su prijavili policiji. To je poruka koja je stigla preko društvenih mreža i bojim se da neće biti i zadnja", rekao je. Iz policije su za Dnevnik potvrdili da provode izvide te da će o svemu utvrđenom obavijestiti Državno odvjetništvo.

Iz HDZ-a oštro osuđuju nasilje i prijetnje. "Osobno sam kao državni tajnik imao nekoliko situacija kada mi se prijetilo. Nisam poduzeo ništa, ali moji djelatnici jesu. Mislim da i mi s jedne strane kao politički dužnosnici moramo paziti kako se ophodimo u političkom djelovanju, a naravno i zaštititi svakog pojedinca od prijetnji smrću", rekao je Nikola Mažar.

Podsjetimo, Bartulica je u fokusu javnosti završio tako što se otkrilo da ima mjesečne rate kredita veće od plaće, zbog čega se postavilo pitanje kako živi s 38 eura mjesečno. Pojasnio je da mu financijski pomaže majka, a kredit je podigao da bi kupio kuću u Prviću. Sve je eskaliralo kada je u izbornoj noći iz stožera otišao u Ferrariju u društvu ljudi sumnjive prošlosti.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ferrari u kojem je stigao Bartulica košta 348.000 eura, ima 819 'konja' i juri 330 km/h

Zagreb: Stjepo Bartulica o aktualnim temama
1/9

Komentara 36

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
22:25 13.06.2024.

Stjepo, da si bio u Saveza komunista, ne bi ti trebao kredit, već bi besplatno dobio stan u centru grada. Pitaj Vilima.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
22:29 13.06.2024.

Vi mediji ste po nalogu nekih struktura pripremili lomacu za ovog nevinog covjeka . Podrska Bartulici !!!

BR
Brandfackel2
21:58 13.06.2024.

Bartulica podigao kredit da kupi kuću, a rođena majka mu pomaže da to otplati... Strašan zločin! Da je Bartulica pošten, imao bi (bez kredita) sedam stanova kao drugarica Urša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije